Cadde 'Sevgilim sade ve doğal halini seviyorum deyip fotoğrafımı çekti'

'Sevgilim sade ve doğal halini seviyorum deyip fotoğrafımı çekti'

04.01.2024 - 08:51 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz nisan ayında kendisini aldattığını ima ettiği Mustafa Rahman Tohma ile ilişkisini noktalayan Seren Serengil, ayrılığa uzun süre dayanamamış ve günler sonra sevgilisine geri dönmüştü. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Serengil, sosyal medya hesabından sevgilisinin çektiği bir kareyi yayınladı. Ünlü ismin paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.

Sevgilim sade ve doğal halini seviyorum deyip fotoğrafımı çekti

Her fırsatta yaşadığı sağlık sorunları süresince yanında olan Mustafa Rahman Tohma'dan övgüyle bahseden Seren Serengil, geçtiğimiz nisan ayında sevgilisinden ayrıldığını açıklayarak herkesi şoke etmişti. Serengil, ilk olarak Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınladığı mesajda, "İki çocuğun var, evlisin. Ahlaksız" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"UMARIM HİÇBİR KADIN BENİM UYANDIĞIM SABAHA UYANMAZ"

Şarkıcı, daha sonra yayınladığı gönderiye, "Şu hayatta verebileceğin en cesurca karar, kalbini ve ruhunu inciten her şeyi bırakmandır" sözünü paylaşan ünlü isim, gönderisine; "Umarım hiçbir kadın benim uyandığım sabaha uyanmaz... Bu sefer hiç beklemediğim bir yerden geldi. Sadece bana çocuk nasip etmeyen Allah'ıma isyan ettim ilk defa dün gece. 'Evli, iki çocuğuyla kocasını aldatan; namus kavramı olmayan kadınlara çocuk verdin de, bana vermedin' dedim" notunu düşmüştü.

Sevgilim sade ve doğal halini seviyorum deyip fotoğrafımı çekti

AYRILIK KISA SÜRDÜ

Ancak ünlü çiftin ayrılığı uzun sürmemiş, Serengil; kendisinin aldattığını ima ettiği Tohma'ya geri dönmüştü. Tohma, "Üçüncü şahıslarla ilgili ya da aldatılma durum yok. Sadece bir yanlış anlaşılma oldu, o yardım döneminde telefonla çok sık konuşmadan dolayı. Ben de gidip özür diledim. Dört yıllık güzel bir sürecimiz var. Kötü günleri, hastalık sürecini hep birlikte atlattık biliyorsunuz. Hafta ortası Avrupa'ya birkaç günlüğüne tatile gidip geleceğiz" açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Sevgilim sade ve doğal halini seviyorum deyip fotoğrafımı çekti

"TOHMA FOTOĞRAFIMI ÇEKTİ"

İkili, son olarak 52 yaşındaki Seren Serengil'in 1.7 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Makyajsız, doğal haliyle çekilen bir karesini hayranlarıyla paylaşan ünlü isim, gönderisine şu mesajı yazdı:

Günaydın... Bu sabah kahvaltıda Tohma, 'Ben senin bu halini seviyorum, sade ve doğal' deyip fotoğrafımı çekti. Ben de olduğu gibi koyuyorum.

Sevgilim sade ve doğal halini seviyorum deyip fotoğrafımı çekti

Serengil'in kısa sürede 8 bine yakın beğeni alan bu pozuna; "Katılıyorum, gerçekten su gibisin", "Senin kalbin güzel, ruhun güzel, o yüzden her halinin güzel oluşu" ve "Tohma doğruyu söylemiş" gibi yüzlerce yorum geldi.