Cadde Şevval Şahin sezonu Bodrum'da açtı!

Şevval Şahin sezonu Bodrum'da açtı!

14.04.2023 - 13:10 | Son Güncellenme:

2018 yılında Miss Turkey birincisi olarak seçilen ünlü manken Şevval Şahin, bir süredir işletmeci Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşıyor. Sevgilisi Murat Kazancıoğlu ve arkadaşları ile Bodrum’a tatile giden eski kraliçe, güneşi görünce mayosunu giyip Bodrum'da sezonu açtı.

Şevval Şahin sezonu Bodrumda açtı

Model Şevval Şahin sevgilisi Yiğit Marcus Aral’dan Haziran 2021’de ayrılmıştı. Sonrasında da oyuncu Burcu Özberk’in 2020’de aşk yaşadığı işletmeci Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Haberin Devamı

'AİLEDEN ONAY ÇIKMADI' İDDİASI

Marcus Yiğit ile yaşadığı olaylı ilişkiyle sık sık magazin gündeminde yer alan Şevval Şahin, yeni sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile yaşadığı aşkla da konuşuluyor. Çıkan haberlere göre medyatik güzel Şahin'e, Kazancıoğlu Ailesi'nden onay çıkmamıştı.

Şevval Şahin sezonu Bodrumda açtı

"GİDİP AMELİYAT OLDUM"

2018'de Türkiye Güzeli seçilen Şevval Şahin açıklamaları ve pozlarıyla dikkat çekiyor. "Türkiye'de fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor" açıklamasıyla gündem olan model, geçtiğimiz gün ise "Burun deliklerimde eşitsizlik vardı. Sosyal medyadan sürekli 'Git burnunu yaptır' baskısı gördüm. Bu eşitsizlik beni de rahatsız edince gidip ameliyat oldum" demişti.

Şevval Şahin sezonu Bodrumda açtı

İLK SEZON POZU

Model Şevval Şahin şimdi de tatil pozlarıyla gündem oldu. Sevgilisi Murat Kazancıoğlu ve arkadaşları ile sezonu Bodrum'da açtı.

Şevval Şahin sezonu Bodrumda açtı

Haberin Devamı

BEĞENİ YAĞDI

Tatil karelerini sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmeyen Şahin'in fotoğraflarına binlerce beğeni yağdı.