Cadde Şevval Şahin'in sözleri tepki çekti! Armağan Çağlayan'dan açıklama geldi

Şevval Şahin'in sözleri tepki çekti! Armağan Çağlayan'dan açıklama geldi

24.02.2023 - 16:21 | Son Güncellenme:

Armağan Çağlayan, YouTube'da yayınlanan programına Şevval Şahin'i ağırladı. Genç model, "Türkiye'de üç ay kalınca daralıyorum" sözleri nedeniyle tepkilerin odağında yer aldı. Sosyal medyada programın tanıtım paylaşımına olumsuz mesajlar gelen Çağlayan, geçtiğimiz aralık ayında konuk ettiği ve depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz hakkındaki yorumları hatırlatıp, isyan etti.

Şevval Şahinin sözleri tepki çekti Armağan Çağlayandan açıklama geldi

Şevval Şahin, Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' serisine konuk oldu. İstanbul'da doğan, 19 yaşına kadar İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan, Miss Turkey 2018'de Türkiye güzeli seçilen 23 yaşındaki modelin, sohbet sırasında "Türkiye'de üç ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor" sözleri tepki gördü.

Haberin Devamı

"KENDİMİ BİR YERE AİT HİSSETMİYORUM"

Sık sık yurt dışına çıkan Şevval Şahin, "Türkiye'de mutluyum ama üç ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor, ben gidip gelme taraftarıyım. Buranın enerjisi olabilir, bazen üstümde olan ilgiden daralabiliyorumdur. Ailemin hayatının bir kısmı bu ülkede, bir kısmı Hollanda'da. Kendimi onlar gibi bir yere ait hissetmiyorum. Burada yaşamaya başladıktan sonra İstanbul'a da Türkiye'ye de aşık oldum ama bir tek yere ait olmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Şevval Şahinin sözleri tepki çekti Armağan Çağlayandan açıklama geldi

TAHA DUYMAZ'I HATIRLATTI!

Ünlü modelin sözleriyle ilgili olumsuz yorumlar, Armağan Çağlayan'ın sabrını taşırdı. Geçtiğimiz aralık ayında konuk ettiği ve Hatay'da enkazda kalarak yaşamını yitiren fenomen Taha Duymaz'ı örnek gösteren ünlü sunucu, sosyal medyada tepkisini dile getirdi.

Şevval Şahinin sözleri tepki çekti Armağan Çağlayandan açıklama geldi

Haberin Devamı

"YILLAR BOYUNCA LİNÇ ETTİNİZ"

Hiçbir şeyden ders almıyoruz! En ufak bir ders! Taha’yı yıllar boyunca sosyal medyada linç ettiniz! Hiç bıkmadan, usanmadan. Siber zorbalık yapıldı Taha’ya. Sonra felaket oldu. Taha enkaz altında kaldı. Gencecik yaşında 'kelebek gibi ömrü' bitti! Bunda da ders almadınız. Hiçbir olaydan mı ders çıkartılmaz! Daha Taha’yı yeni yaşamışken, şimdi gelip burada gencecik bir kızı, üstelik kendini anlatmaya çalışırken linç ediyorsunuz. Herkesin 'yas' komiseri olacağımıza, keşke biraz yaşadıklarımızdan ders çıkartsak, keşke.

Şevval Şahinin sözleri tepki çekti Armağan Çağlayandan açıklama geldi

"ÇOK SAYGILI, ÜRKEK BİR ÇOCUKTU"

Yemek tarifi videolarıyla ünlenen Taha Duymaz'ı programına konuk eden Armağan Çağlayan, vefat haberinin ardından duygularını dile getirmişti: Taha’nın cansız bedenine ulaşılmış. Gör Beni çekiminde tanışmıştık. Çok saygılı, ürkek bir çocuktu. Ailesini geçindirebilmek için savaşıyordu. Umutları vardı. 'Bundan sonra istediğim gibi yaşayacağım, insanın ömrü kelebek gibi' demişti. Çok üzgünüm. Yattığı yer incitmesin.