Cadde Şevval Sam ile Eda Ece kavuştu

Şevval Sam ile Eda Ece kavuştu

02.09.2021 - 08:29 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır 'Yasak Elma' adlı dizide birlikte kamera karşısına geçen ve yakın dost olan Şevval Sam ile Eda Ece ikilisinden Sam, sette verdikleri pozu 'Şükür kavuşturana' notuyla paylaştı.

Şevval Sam ile Eda Ece kavuştu

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay gibi isimlerin yer aldığı 'Yasak Elma' dizisi sete çıktı. Beşinci sezon çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin oyuncuları da setten kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Dün Ece'nin yapıma bu sezon katılan Yasmin Erbil'le verdiği pozun ardından; Şevval Sam'dan da set paylaşımı geldi.

Haberin Devamı

"ŞÜKÜR KAVUŞTURANA"
Eda Ece ile çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan Sam, gönderisine; "Şükür kavuşturana" notunu düştü. Güzel oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağarken; Ece de bu kareyi kendi hesabından yayınladı.

Şevval Sam ile Eda Ece kavuştu

'ŞEVVAL BENİM RUH EŞİM'
Öte yandan Eda Ece, katıldığı bir YouTube programında Şevval Sam ile özel bir arkadaşlığı olduğunu belirtmiş ve "Şevval yıldız haritasına baktırmış; ‘Bu hayatta bulman gereken 9 ruh eşinden biri Eda’ demişler. Ruhunu, fikirlerini, yaşantısını çok seviyorum. Şimdiye kadar bir kere bile kavga etmedik" demişti.