Cadde Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da!

Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da!

14.08.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

17 milyar sterlinlik servetin sahibi BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’a demir attı. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.

Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrumda

BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur, 800 milyon dolarlık lüks mega yatlarını Torba açıklarına demirledi. Mansur'un teknelerine sahil güvenlik ekipleri eşlik etti.

Haberin Devamı

JAKUZİ VE SİNEMA SALONU VAR!

Dünyanın en büyük beşinci yatı olan Blue isimli lüks mega yatta iki helikopter pisti, üç yüzme havuzu, spor salonları, jakuzi ve sinema solonu bulunuyor.

Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrumda

KORUMA EKİBİ EŞLİK ETTİ

Milyarderin mega yatına 200 milyon dolar değeri olan MAR ismini verdiği teknesi de eşlik ediyor. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin de eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.

Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrumda

ŞEYH MANSUR KİMDİR?

Mansur bin Zayid bin Sultan bin Zayid bin Halife en-Nehyan (d. 1970), Birleşik Arap Emirlikleri'nde politikacı ve Abu Dabi iktidar ailesinin bir üyesidir. Abu Dabi Cumhurbaşkanı Halife bin Zayid en-Nehyan'ın kardeşidir. Yüksek Petrol Konseyi üyesi, Uluslararası Petrol Yatırım Şirketi ve Abu Dabi Yatırım Konseyi dahil çok sayıda yatırım şirketlerinin yönetim kurulu üyesidir. Mansur ayrıca, Virgin Galactic ve Sky News Arabistan gibi ticari girişimler şirketlerinde bir dizi hisseye sahiptir. Manchester City Futbol Kulübü'nün sahibidir. Kişisel servetinin 30 milyar doların üstünde olduğu ifade ediliyor.

Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrumda