Cadde Şeyma Subaşı ile kavga etti mi? Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

Şeyma Subaşı ile kavga etti mi? Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

20.07.2022 - 15:25 | Son Güncellenme:

'Survivor All Star'ın sona ermesinin ardından 'MasterChef Türkiye 2022', TV8'de ekran yolculuğuna başladı. Yapımcısı olduğu fenomen yarışmalar ile adından söz ettiren başarılı televizyoncunun, "eski eşi Şeyma Subaşı ile kavga ettiği" yönündeki haber ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Ilıcalı çok konuşulan görüntüler hakkında ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Şeyma Subaşı ile kavga etti mi Acun Ilıcalıdan ilk açıklama

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla tatil sezonunun popüler adresi Bodrum'da tekne turuna çıkmış, sonrasında bir restoranda eski eşi Acun Ilıcalı ile buluşmuştu. Basına yansıyan karelerde ikilinin kavga ettiği öne sürülmüştü. "Subaşı'nın hayli sinirli şekilde konuştuğu, Ilıcalı'nın ise eski eşini sakince dinlediği" yorumları yapılmıştı.

Haberin Devamı

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan iddiaya göre; ikili restoranda herkesin içinde tartışmaya başlamış; hatta Subaşı, Ilıcalı'ya sesini yükseltmişti. Tartışmanın ikilinin kızı Melisa'nın velayeti ve nafaka ücreti sebebiyle çıktığı belirtilmişti.

Şeyma Subaşı ile kavga etti mi Acun Ilıcalıdan ilk açıklama

ACUN'DAN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, sarı-lavivertli kulübün bir etkinliğine katılırken, Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Beyaz Magazin' programının muhabiriyle ayaküstü sohbet etti. Ünlü televizyoncuya herkesin merak ettiği o soru soruldu.

"SES KAYDI YOK, GÖRÜNTÜ YOK"

Acun Ilıcalı, "Şeyma Hanım ile görüntünüz basına yansıdı. Kızınız Melisa için tartıştığınız, kavga ettiğiniz söylendi!" sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf, fotoğraftan da çıkan bir hikaye. Böyle hikayeler tabii ki normal. Popülarite maalesef bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor. Tartışma çok yapımda olan bir şey de değil.

"ŞEYMA İLE GAYET GÜZEL SOHBET ETTİK"

2017 yılında dünyaevine girdiği sosyal medya fenomeni Subaşı'ndan 2018'de boşanan Acun Ilıcalı, "Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten orada beş dakika görüştük" şeklinde konuştu.

Şeyma Subaşı ile kavga etti mi Acun Ilıcalıdan ilk açıklama

"HER ZAMAN MUTLU OLMASINI İSTERİM"

Bir fotoğrafla olayın büyütüldüğünü dile getiren TV8 kanalının sahibi, "Şeyma ile hiçbir problemim yok. Kendisi çocuğumun annesi. Onun her zaman mutlu olmasını isterim" sözleriyle de yıllardır özel hayatıyla gündemden düşmeyen eski eşi ve dokuz yaşındaki kızı Melisa'nın annesiyle arasının çok iyi olduğunu vurguladı.