Cadde Şeyma Subaşı: Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim

Şeyma Subaşı: Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim

12.03.2024 - 11:38 | Son Güncellenme:

Eylül ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile beş aylık evliliğini noktalamasıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı Ramazan ayı paylaşımıyla dikkat çekti.

Şeyma Subaşı: Ramazanın ruhuna saygı gösterelim

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmuştu. Düğünlerini yapmadan önce nikah kıyan ikili, Fas'ta şehrinde birbirlerine 'evet' demişti.

Haberin Devamı

Ancak ikilinin mutluluğu uzun sürmemiş; Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı.

SOLUĞU BAHREYN'DE ALDI

Gerek paylaşımları gerek özel hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, son olarak soluğu Bahreyn'de almıştı. Motor sporlarının en büyük organizasyonu Formula 1 için harekete geçen fenomen isim, yarışlar sonrası veliaht prensin partisine katılmıştı.

Şeyma Subaşı: Ramazanın ruhuna saygı gösterelim


RAMAZAN PAYLAŞIMI GELDİ

Şeyma Subaşı bu kez yaptığı Ramazan paylaşımıyla gündeme geldi.Şubaşı, 2.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden Ramazan'la ilgili bir paylaşım yaptı.

Şeyma Subaşı: Ramazanın ruhuna saygı gösterelim

Subaşı, paylaşımında şunları ifade etti:

"HUZURLU BİR RAMAZAN DİLİYORUM"

Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım.

Şeyma Subaşı: Ramazanın ruhuna saygı gösterelim