Cadde Sharon Osbourne açıkladı! İşte Ozzy Osbourne’un sağlık durumu

Sharon Osbourne açıkladı! İşte Ozzy Osbourne’un sağlık durumu

15.06.2022 - 19:32 | Son Güncellenme:

Metal müziğin ünlü isimlerinden İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ozzy Osbourne’un eşi Sharon Osbourne, ‘hayatını değiştirecek’ bir ameliyata girdiğini açıklamıştı. Osbourne, dünyaca ünlü rock yıldızı eşinin sağlık durumuna dair bilgilendirme yaptı.

Sharon Osbourne açıkladı İşte Ozzy Osbourne’un sağlık durumu

Black Sabbaht'ın vokalisti olarak ünlenen, müzik dünyasında 'Karanlıklar Prensi' olarak tanınan Ozzy Osbourne'un, 2003 yılında geçirdiği bisiklet kazasının ardından, daha önceki kazasında omurgasına yerleştirilmiş metal çubuklar yerinden çıkmıştı.

Haberin Devamı

2019'DA PARKINSON TEŞHİSİ KONULDU

Şubat 2019’da Parkinson teşhisi konulan Ozzy Osbourne, 2020 Ocak ayında katıldığı televizyon programında omurga ve boyun ameliyatları dahil bir yıl süren sağlık sorunları yaşadığını söylemiş, ardından Parkinson teşhisi konulduğunu belirterek, 2019'un "hayatındaki en acılı yıl" olduğunu dile getirmişti. Osbourne, gösteri dünyasını hiçbir zaman terk etmeyeceğini de belirtmişti.

Sharon Osbourne açıkladı İşte Ozzy Osbourne’un sağlık durumu

Eşi Sharon Osbourne da Ozzy Osbourne'a koyulan ikinci evre Parkinson teşhisinin "ölüm cezası olmadığını ancak vücuttaki bazı sinirleri etkilediğini" belirterek, hastalığın seyri sırasında "iyi günler kadar gerçekten kötü günlerin yaşandığını" ifade etmişti.

"BU AMELİYAT HAYATINI DEĞİŞTİRECEK"

Haberin Devamı

Yürüme güçlüğü çeken Osbourne'un, hayatını değiştirecek önemli bir operasyona gireceği duyurulmuştu. TV programcısı Sharon Osbourne, eşinin sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. İngiliz talk şovu 'The Talk'a konuşan Osbourne, iş için bulunduğu ABD'den İngiltere'ye Ozzy Osbourne'un yanında olmak için döndüğünü söylemişti.

Osbourne, eşinin geçireceği ameliyat için "Bu operasyon, onu hayatının geri kalanına yön verecek" ifadelerini kullanmıştı. Sharon Osbourne, eşine bakmak zorunda olduğunu söyleyerek, "Çok zor, çünkü Parkinson ve kazanın etkisi birleşti" demişti.

Sharon Osbourne açıkladı İşte Ozzy Osbourne’un sağlık durumu

OSBOURNE'UN SON DURUMU

69 yaşındaki Sharon Osbourne, ameliyat sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla; 73 yaşındaki İngiliz müzisyenin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü isim, “Ailemiz Ozzy’nin ameliyatıyla ilgili aşırı sevgi ve desteğe şükranlarını iletiyor. Ozzy iyiye gidiyor, iyileşme yolunda ilerliyor. Sevginiz ona dünyaları vermek yerine geçiyor” dedi.

Sharon Osbourne, Parkinson hastası olduğu bilinen ünlü rock yıldızının ne ameliyatı olduğunu ise açıklamadı.

Sharon Osbourne açıkladı İşte Ozzy Osbourne’un sağlık durumu