Cadde 'Siccin 4'ün basın gösterimi yapıldı

'Siccin 4'ün basın gösterimi yapıldı

26.08.2017 - 09:30 | Son Güncellenme:

1 Eylül’de vizyonda olacak 'Siccin 4' filmin basın gösterimi 10 günlük bayram tatili nedeniyle bir hafta önceye alınmıştı. Yapımcılığını Muhteşem Tözüm'ün, yönetmenliğini Alper Mestçi'nin üstlendiği filmin basın gösterimi Kanyon Cinemaximum'da gerçekleştirildi.

Siccin 4ün basın gösterimi yapıldı

Basın mensuplarının ve sinema eleştirmenlerinin katıldığı 'Siccin 4’ün ilk gösteriminde oyuncular da yer aldı.

Haberin Devamı

300’e yakın kopya ile sinema salonlarında seyircisiyle buluşacak filme +18 yaş sınırlaması geldi.

'Siccin 4’ün oyuncu kadrosunda; Mirza Metin, Yasemin Kurttekin, Sebahat Adalar, Yasemen Büyükağaoğlu, Mana Alkoy, Merve Ateş, Muhammed Salih Gönültaş, Kıvılcım Kaya, Aslı Sevi ve Adnan Koç gibi isimler bulunuyor.

Sinemada gösterildiği her sene 'Yılın en iyi korku filmi' ödülünün sahibi olan Siccin serisinin dördüncü filmi, 4 boyutlu (4DX) olarak seyirciyle buluşacak ilk Türk filmi olma özelliğini taşıyor.

FİLMİN KONUSU

Geçmişte zengin bir aile olan Yılmaz Ailesi, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalırlar. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi yalnız değildir. Bahçesinde kocasının mezarı bulunan Saadet'in eski evi, başka alemden olan sakinler tarafından sahiplenilmiştir. Ve bu sakinler, evde Saadet dışında kimseyi istememektedirler.