Cadde 'Sıfır beden olmak istemiyorum! Kocam kıvrımlarımı beğeniyor'

'Sıfır beden olmak istemiyorum! Kocam kıvrımlarımı beğeniyor'

13.02.2024 - 12:12 | Son Güncellenme:

İki sene önce uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Jeremy Parisi ile nikah masasına oturan ünlü model Kelly Brook, samimi bir röportaj vererek özel hayatıyla ilgili konuştu. Eşinin vücudunu beğendiğini dile getiren Brook, bedenine her zamankinden daha fazla güvendiğini ve bunun kocası Jeremy Parisi ile daha fazla özel an yaşamasına yol açtığını açıkladı.

Sıfır beden olmak istemiyorum Kocam kıvrımlarımı beğeniyor

Derleyen: Milliyet.com.tr / Buse Bulat
Asıl adı Kelly Ann Parsons olan İngiliz model, oyuncu ve sosyal medya fenomeni Kelly Brook, 7 yıldır aşk yaşadığı Jeremy Parisi ile geçtiğimiz sene İtalya'da dünyaevine girmişti. Müzik dünyasının önemli isimlerinin de sahne aldığı kutlamada gelin ve damadın romantik dansı, büyük ilgi görmüştü.

Haberin Devamı

Daha önce dört kez nişanlanan ancak evlilik aşamasında ilişkilerini sonlandıran 44 yaşındaki Brook, son olarak Daily Mail'e konuşarak samimi açıklamalarda bulundu.

Sıfır beden olmak istemiyorum Kocam kıvrımlarımı beğeniyor

"KENDİME ULAŞILAMAZ HEDEFLER KOYMAK İSTEMİYORUM"

Vücuduna her zamankinden daha fazla güvendiğini ve bunun kocası Jeremy Parisi ile daha fazla özel an yaşamasına yol açtığını açıklayan ünlü isim, aktif olarak kilo vermeye çalışmadığını, sadece kilosunu korumaya çalıştığını söyledi:

Sıfır beden olmak istemiyorum. Kendime ulaşılamaz hedefler koymak istemiyorum. Önemli olan şu anda kendimin en iyi versiyonu olmak.

Sıfır beden olmak istemiyorum Kocam kıvrımlarımı beğeniyor

"KOCAM VÜCUDUMU BEĞENİYOR"

38 yaşındaki eşinin vücudunu beğendiğini söyleyen Brook, "Jeremy İtalyan olduğu için kıvrımlarımı seviyor, bu konuda endişelenmeme gerek yok. Sizden başka kimsenin aslında nasıl göründüğünüzü gerçekten umursamadığını fark etmelisiniz. Sizi iyi hissettiren şeyi yapmalısınız çünkü bir başkasını memnun etmek için belli bir şekilde görünmeye çalışırsanız bu hiç bitmeyen bir savaş olur" şeklinde konuştu ve ekledi:

Haberin Devamı

Kendimle mutluyum ve kendime güveniyorum. Kilomda dalgalanmalar olsa da kocamın bunu fark ettiğini sanmıyorum... Eğer kendinizi iyi hissederseniz, bu partnerinizle daha fazla cinsellik yaşamanıza yardımcı olur.

Sıfır beden olmak istemiyorum Kocam kıvrımlarımı beğeniyor

"BİRLİKTE SAĞLIKLI KALMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Eşinin kendisine yemek hazırladığını da beliren model, "Eve döndüğümde güzel pişmiş bir yemekle karşılaşıyorum. Kocam çok tatlıdır, her zaman küçük bir mum yakar ve masayı hazırlar. Birlikte yemek yiyoruz ve bol bol yürüyüş yapıyoruz. Birlikte formda ve sağlıklı kalmaya çalışıyoruz. Bu kesinlikle bizim yaşam tarzımız, evde oturup film izlemektense köpeğimizi gezdirmeyi tercih ediyoruz" dedi.

Sıfır beden olmak istemiyorum Kocam kıvrımlarımı beğeniyor

Kelly, beden olumlama konusunda çok yol kat edildiğini düşündüğünden bahsederek; "Erkek dergisi kıvrımlı kadınları kapaklarına çıkarıyordu, yani erkekler benim gibi görünen kızları destekliyordu. Oysa kadın dergileri böyle değildi. Bence çok yol kat ettik ve artık pek çok farklı şekil ve bedeni kucaklıyoruz. Artık o vücut kaygılarından hiçbirine sahip olmadığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.