Cadde Sıfır makyaj Esra Erol

Sıfır makyaj Esra Erol

25.04.2021 - 13:33 | Son Güncellenme:

Ssosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerden sunucu Esra Erol, makyajsız haliyle objektif karşısına geçti. Doğallığını gözler önüne seren Erol'a takipçilerinden beğeni yağdı.

Sıfır makyaj Esra Erol

Günlük hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşmaktan çekinmeyen 38 yaşındaki sunucu Esra Erol, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğrafını yayınladı.

Haberin Devamı

Makyajsız poz veren Erol, fotoğrafını "Hava puslu, yağmurlu... En önemlisi sokakta hayat akıyor. Koronavirüs yokmuş gibi gülümse" notuyla yayınladı. Esra Erol'un paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Sıfır makyaj Esra Erol

"GENÇLER EVLİLİKTEN UZAK DURSUN"

Geçtiğimiz aylarda Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan Esra Erol,  dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Erol, sosyal medyanın çok sayıda yuvanın yıkılmasına neden olduğunu söyledi. Ünlü sunucu sözlerine; "Sosyal medya birçok ailenin yıkılmasına neden oldu. Filtrelerle insanlar kendilerini orada yansıtmıyor. Bu nedenlerle sosyal medyada ihanet olayları arttı" diye devam etmişti.

Evlilik konusunda uyarı yapan Esra Erol, "Gençler evliliğe uzak dursun. Tabii ki bu işin yaşı yok ama kendinizi tanıdığınız, bildiğiniz, ne istediğinizin farkında olduğunuz dönemde aile kurumuna adım atıyor olmanız, sizin evlilik hayatınızı da şekillendirecek. Kendinizi tanıyın, ne hissediyorsunuz bilin. Bu çok büyük bir sorumluluk" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İKİ ÇOCUĞU VAR 

Sunucu Esra Erol, 2010 yılında Ali Özbir ile dünyaevine girdi. Erol'un bu evlilikten İdris Ali ve Ömer adında iki çocuğu oldu.