Cadde Sıla'nın annesi yoğun bakıma kaldırıldı!

Sıla'nın annesi yoğun bakıma kaldırıldı!

16.08.2023 - 09:51 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene babası Şükrü Gençoğlu'nu kaybeden şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun annesi Ömür Gençoğlu, yoğun bakıma alındı. Ünlü ismin annesinin birkaç gün daha yoğun bakımda kalacağı öğrenildi.

Sılanın annesi yoğun bakıma kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun annesi Ömür Gençoğlu, beyninde meydana gelen rahatsızlık nedeniyle Muğla'da yoğun bakıma alındı.

Haberin Devamı

2.Sayfa'nın haberine göre; Ömür Gençoğlu'nun kritik süreci atlattığı, birkaç gün daha yoğun bakımda tutulacağı öğrenildi.

Sılanın annesi yoğun bakıma kaldırıldı

Annesinin hastalığıyla sarsılan Sıla, kasım 2022'de 73 yaşındaki babası Şükrü Gençoğlu'nu geçirdiği beyin kanaması sonrasında tedavi gördüğü hastanede kaybetmişti.

Sılanın annesi yoğun bakıma kaldırıldı

"BİZE BİR ODA TUTTUM BABA"

Şarkıcı, Instagram hesabından babasının fotoğrafını yayınlayarak, şu mesajı yazmıştı:

Bize bir oda tuttum baba. Üstelik gittiğimiz her yerde olacak bir oda. Nerede olursak olalım, kapısını açıp içeri girebileceğimiz bir oda. Bir masa, iki de sandalye attım içine. Bize kadar. Anahtarın biri sende, biri bende. Başka kimsede yok. O odada sonsuza kadar her şeyi konuşmaya devam edebiliriz.

"Memleketi sevmeye, sevmeyenine sövmeye, annemi muzip muzip çekiştirmeye, aslan sütüyle şakımaya, birlikte şiirler okumaya, Yaşar Kemal’in betimlemelerini yüceltmeye devam edebiliriz. Birbirimize daima yardım edebiliriz, birbirimizin sesini duyabiliriz orada."

Sılanın annesi yoğun bakıma kaldırıldı

"ZAMAN KALKTI ARAMIZDAN"

Duvarlar yıkıldı, zaman kalktı aramızdan. Yine senin armağanın. Teşekkür kısmı odada. Baş başa. Çünkü bizim aramızda. Çünkü yaşar sevdiklerin. Hiçbir yere gitmez. Hiçbir yere.