Cadde Sinem Kobal'ın Lalin'i ikna etme çabaları! 'Ayağım iyileşti'

Sinem Kobal'ın Lalin'i ikna etme çabaları! 'Ayağım iyileşti'

08.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmiş, ünlü oyuncu evliliğini 2020 yılında Lalin ve 2022 yılında Leyla adını verdikleri kızları ile taçlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde evde düşerek ayağını inciten Kobal, Levent'teki ofis çıkışı görüntülendi. Oyuncu, arabaya binmek istemeyen Lalin'i ikna etmeye çalıştı.

Sinem Kobalın Lalini ikna etme çabaları Ayağım iyileşti

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve iki çocuk annesi olan Sinem Kobal, doğum kilolarından hızla kurtularak eski formuna geri dönmüştü. İki çocuk sonrası yeniden gecelerde de boy göstermeye başlayan Sinem Kobal fit hali ile övgüleri topluyor.

Haberin Devamı

"KENAN ÇOK İYİ BİR BABA"

Hello dergisine röportaj veren Sinem Kobal, kızları Lalin ve Leyla'nın doğumundan sonra hayatının çok değiştiğini vurgularken, "Kenan çok iyi bir baba" demişti.

Sinem Kobalın Lalini ikna etme çabaları Ayağım iyileşti

AYAĞINDAN SAKATLANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde bir ayağı sarılı şekilde düğüne katılan Sinem Kobal herkesi korkutmuştu. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun yardımıyla araçtan inen güzel oyuncunun yürümekte zorlanması dikkat çekmişti.

Sinem Kobalın Lalini ikna etme çabaları Ayağım iyileşti

"MERDİVENLERDEN İNERKEN AYAĞIM KAYDI"

Muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan oyuncu "Merdivenden inerken ayağım kaydı. Tatsız bir burkulma oldu. Kırık ya da çatlak yok. Sanırım bir haftaya geçer. Şimdilik üstüne basamıyorum" diyerek duruma açıklık getirmişti.

LALİN'İ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Oyuncu, önceki gün Levent’deki menejerlik ofisinden çıkarken görüntülendi. Kızı Lalin ile ofisten çıkan oyuncu arabaya binmek istemeyen Lalin'i ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra Lalin'i ikna ederek arka koltuğa oturtan oyuncu muhabirlerin fotoğraf isteğini de kırmadı.

Sinem Kobalın Lalini ikna etme çabaları Ayağım iyileşti

Haberin Devamı

"ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM"

Muhabirlere 'Kusura bakmayın' diyerek mütavazılığını gösteren oyuncu takdir topladı. Geçtiğimiz günlerde evde düşerek ayağını inciten Kobal’ın kendisini toparladığı ve yürümekte zorlanmadığı görüldü. Kobal, "Çok şükür iyiyim, ayağım iyileşti. Bir problem yok. Trafik olmasın, çok teşekkür ederim. Daha uygun bir zamanda konuşalım" diyerek oradan ayrıldı. 

Sinem Kobalın Lalini ikna etme çabaları Ayağım iyileşti