Cadde Sinem Uslu annesi için yardım istedi: Zorlu bir sürece girdik!

Sinem Uslu annesi için yardım istedi: Zorlu bir sürece girdik!

24.08.2022 - 08:40 | Son Güncellenme:

'Naim', 'Ayla', 'Müslüm', 'Çiçero' gibi filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu ile mutlu bir eviliği olan oyuncu Sinem Uslu, bir süredir tedavi gören annesi Ferhan Zuhal Öztürk için kan bağışı istedi. Instagram hesabından annesiyle fotoğrafını paylaşan ünlü isim, 'Dualarınızı eksik etmeyin' dedi.

Sinem Uslu annesi için yardım istedi: Zorlu bir sürece girdik

Daha önce 'Arka Sıradakiler', 'Huzur Sokağı', 'Kiralık Aşk' gibi projelerde yer alan Sinem Uslu, 2016 yılında yapımcı Mustafa Uslu ile dünyaevine girmişti. 2019 yılında ikiz çocukları Mustafa ve Kemal'i kucağına alan oyuncu, ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve oğullarıyla ilgilenen 37 yaşındaki güzel oyuncu, daha önce "İyi ki annelerimiz var. Mustafa ile Kemal'i birlikte büyütüyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alan Sinem Uslu, son olarak annesiyle ilgili üzücü gelişmeyi paylaştı. Zor günler geçiren ünlü isim, annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ün sekiz aydır sağlık sorunlarıyla savaştığını ve kemoterapi gördüğünü açıkladı.

Sinem Uslu annesi için yardım istedi: Zorlu bir sürece girdik

"KEMOTERAPİYE BAŞLADIK"

Ferhan Zuhal Öztürk ile birbirlerine sarıldıkları bir fotoğraf karesini paylaşan ünlü oyuncu, annesinin sağlık durumuyla ilgili; ''Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken , bir anda Akut Lösemi denilen , AML hastalığına evrildi.. 3 gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık..İ zmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesinde zorlu bir sürece girdik..'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINDA BULUNDU

Annesi için kan ihtiyacı olduğunu da belirten Öztürk, kan bağışının önemine dikkat çekerek takipçilerine kan vermeleri konusunda çağrıda bulundu.

Uslu, "Bu süreçte düşen kan değerleri ve trombositleri yüzünden kan ve aferez trombosit bağışına ihtiyaç duyuyoruz…Tek seferlik değil ,kan bağışlarının sürekliği önemli. Kanın kendini yenilemesi için. Annemin kan grubu 0+ .. Diğer kan grubuna ait bağışçıların bağışları da bizim için çok önemli çünkü değişimle daha çabuk kendi grubumuzdaki kana ulaşabiliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler. Dualarınızı eksik etmeyin… Kimler kan verebilir: Son bir yıl içerisinde dövme yaptırmamış, ameliyat olmamış ve altmış beş yaş altı bağışçılar.. Bağışları sadece Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kan Merkezine yapabiliyoruz" dedi.

Sinem Uslu annesi için yardım istedi: Zorlu bir sürece girdik

Sinem Uslu'nun paylaşımına; aralarında Zeynep Mansur, Sevda Dalgıç, Gül Erçetingöz, Selen Görgüzel, Ece Gürsel, Hilal Saral, Ersin Faikzade gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

"BİR GÜN YETMEZ MİNNETİMİZİ ANLATMAYA"

Öte yandan Uslu, geçtiğimiz Anneler Günü'nde de annesiyle pozlarını paylaşmış ve "Allah seni başımızdan eksik etmesin anacığım. Bir gün yetmez ki minnetimizi sevgimizi anlatmaya..İyi ki varsın Seni çok seviyoruz. Tüm annelerin, anne olarak hisseden, sevgi ve emekleriyle cana can katan tüm kadınlarımızın gününü kutlarım" notunu düşmüştü.

Sinem Uslu annesi için yardım istedi: Zorlu bir sürece girdik