Cadde SiNEMADA DA YENiLMEZLER

SiNEMADA DA YENiLMEZLER

16.04.2013 - 19:19 | Son Güncellenme:

MTV Film Ödülleri’ne süper kahramanlar damga vurdu. ‘Yılın Filmi’ ödülüne layık görülen ‘Yenilmezler’, ‘En İyi Dövüş Sahnesi’ ve ‘En İyi Kötü Adam’ ödüllerini de alarak büyük başarı kazandı

SiNEMADA DA YENiLMEZLER


İzleyici oylarıyla belirlenen MTV Film Ödülleri, Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Müzik televizyonu MTV’nin düzenlediği yarışmada, Yönetmen Joss Whedon’un Türkiye’de ‘Yenilmezler’ adıyla gösterilen ‘The Avengers’ filmi, ‘Yılın Filmi’ Ödülüne layık görüldü. Filmin senaryosunu da yazan Whedon, kazananlara verilen patlamış mısır biçimindeki ödülünü alırken filmin devamının 2015’te gösterime gireceği müjdesini verdi.
‘The Avengers’ın aldığı ‘En İyi Dövüş’ ödülü, Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston arasında paylaştırıldı. Film, Tom Hiddleston’a da ‘En İyi Kötü Adam’ ödülünü getirdi.
‘Silver Lining Playbook’ (Umut Işığım) filminin başrol oyuncuları Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence, geceden ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ve ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülleriyle ayrıldı. Cooper ve Lawrence, aynı zamanda ‘En İyi Öpücük’ ödülünün de sahibi oldu.
Rebel Wilson’ın ‘Pitch Perfect’ filmindeki rolüyle ‘En Başarılı Performans’ ödülüne layık görüldüğü törende ‘The Hobbit: An Unexpected Journey’ filminde Bilbo Baggins’i canlandıran Martin Freeman’a ‘En İyi Kahraman’ ödülü verildi.
‘Alacakaranlık’ serisinin ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2’de canlandırdığı kurt adam, Taylor Lautner’a ‘En İyi Üstsüz
Performans’ ödülü getirdi.
‘Django Unchained-Zincirsiz’ filmindeki performansı, Jamie Foxx’a ‘MTV Nesli Ödülü’nü kazandırdı.
Gecede en büyük hayal kırıklığını, yedi dalda aday gösterilmesine rağmen, yalnızca bir, ‘En İyi İkili’ ödülünü alan ‘Ted’ yaşadı.
‘Komedi Dahisi’ ödülüne layık görülen
Will Ferrell, sahneye dolarlarla kaplanmış takım elbiseyle çıktı.
Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Brad Pitt, Chris Rock, Adam Sandler, Seth Rogen, Zac Efron, Snoop Dogg/Lion ve Kim Kardashian’ın ödül verdiği gecede Macklemore&Ryan Lewis ve Selena Gomez de şarkı söyledi.
Dünyanın dört bir yanına yapılan iki saati aşkın TV yayınını izleyenler, ‘Iron Man 3’, ‘Star Trek Into Darkness’ın yeni fragmanlarını da ilk kez görme şansı buldu. Kasımda gösterime girecek ‘The Hunger Games: Catching Fire’dan da ilk görüntüler, törende gösterildi.