Cadde Siroza yakalanan Ufuk Özkan son halini paylaştı

Siroza yakalanan Ufuk Özkan son halini paylaştı

17.07.2023 - 11:37 | Son Güncellenme:

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın siroza yakalandığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Özkan, son olarak Instagram sayasından son halini paylaştı ve sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Siroza yakalanan Ufuk Özkan son halini paylaştı

Son olarak 'Cenazemize Hoş Geldiniz' adlı yapımda yer alan 48 yaşındaki Ufuk Özkan’ın siroza yakalandığı ortaya çıkmıştı. Basına yansıyan haberlerin ardından durumuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında, kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok, en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu, dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle, Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz). İyi ki varsınız.

Siroza yakalanan Ufuk Özkan son halini paylaştı

"MİNNETTARIM"

Daha sonra bir paylaşım daha yapan ünlü isim, kendisine destek olan hayranlarına ve durumuyla yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etmişti:

3 gündür büyüklerim ve küçüklerimden gelen samimi geçmiş olsun dilekleri ve dualar için çok teşekkür ederim. Ayrıca devlet büyüklerimiz, özellikle sağlık bakanımız sayın Fahrettin Koca'ya ve bakanlık mensuplarına hastalığıma göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım.

Siroza yakalanan Ufuk Özkan son halini paylaştı

"GÖSTERİLENLER GEÇEN SENEYE AİT"

Ufuk Özkan, son olarak sosyal medya hesabından son halini takipçileriyle paylaştı. Oyuncu, fotoğrafına; "Son günlerde TV’de, sosyal medyada gösterilenler geçen seneye ait. Karaciğerimle alakalı amonyak zehirlenmesi yaşamıştım tabii diyet vardı abartılı şekilde" mesajını yazdı.

Siroza yakalanan Ufuk Özkan son halini paylaştı

"Şu an ikinci evre sirozum. Yarın sağlığımla ilgili tetkikler ve tahlillerden sonra gidişat ile ilgili buralardan bilgi paylaşacağım" diyen Özkan, hayranlarına bir kez daha teşekkür etti:

Son halim bu şekildedir, yazan arayan herkesle paylaşmak istedim. Merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmayacağım. İyi ki varsınız…