Cadde Son dakika... Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı

Son dakika... Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı

30.10.2019 - 10:38 | Son Güncellenme:

9 aydır tedavi gördüğü hastaneden geçtiğimiz temmuz ayında taburcu edilen Mehmet Ali Erbil, sevenlerini korkuttu. 62 yaşındaki şovmen, sabaha karşı koroner yetmezlik nedeniyle. Erbil’nin doktor kardeşinden açıklama geldi.

Son dakika... Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor' Hayatta programında yer alan habere göre; Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Erbil'in basın danışmanı Perim Özgeldi, yaptığı açıklamada, "Ciddi bir dağlık sorunu yok. Dün gece ağır bir yemek yediği için rahatsızlandı. Kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı. Şu anda tedavisi devam ediyor" dedi.

KIZ KARDEŞİNDEN AÇIKLAMA
Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan doktor kardeşi Yeşim Erbil, “Ağabeyimin durumu iyi. Bir kalp spazmı geçirdi. Kardiyolog doktorlar durumu takip ediyor, gerekli tedavisi yapılıyor” dedi.

Yeşim Erbil'in yaptığı açıklamayı ünlü şovmenin kızı Sezin Erbil sosyal medya hesabından paylaştı: Günaydın, ağabeyimin durumu iyi endişelenecek bir şey yok. Bir kalp spazmı geçirdi. Bu tip durumlarda hasta yoğun bakımda tutulur. Bu nedenle yoğun bakımda Şu an klinik durumu iyi çok şükür. Birkaç gün daha kalacak. Kardiyolog doktorlar ağabeyimi takip ediyor, gerekli tedavisi yapılıyor. Kendinde, yiyor, içiyor ve konuşuyor. Yakın takip için hastanede kalması gerekiyor. İlginize teşekkür ederiz. Her zaman sevenlerinin duası ile iyileşti. Bunu da en kısa sürede atlatacak inşallah.