Cadde Survivor'da Ayşe'nin zor anları! Seda tepki gösterdi

Survivor'da Ayşe'nin zor anları! Seda tepki gösterdi

06.05.2022 - 22:41 | Son Güncellenme:

Survivor All Star tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışmanın 6 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümünde; yarışmacılar zorlu bir parkurda mücadele verdi. Midesi bulanan Ayşe oyunu tamamlayamayınca Seda'dan tepki geldi. İşte detaylar...

Survivorda Ayşenin zor anları Seda tepki gösterdi

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Son ada konseyinde iki yarışmacı birden adaya veda etmişti. Merve ve Parviz'in sakatlıkları nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini açıklayan Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaşanacak değişikliği de duyurmuştu.

Haberin Devamı

Ilıcalı, Merve ve Parviz'in vedaları ile bu hafta ve önümüzdeki hafta üç dokunulmazlık yapılacağını, bu hafta ise eleme olmayacağını belirtmişti. Sonrasında gönüllüler takımı bir aday belirlemiş ve oy çokluğu ile potaya giden ilk isim Evrim olmuştu.

6 Mayıs Cuma akşamı 97'nci bölümüyle ekranlara gelen Survivor All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun heyecanı yaşanırken; oldukça zorlayıcı parkurda yarışmacılar güçlük çekti.

Survivorda Ayşenin zor anları Seda tepki gösterdi

AYŞE OYUNDAN ÇEKİLDİ

Yarıştığı esnada Ayşe kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek oyundan çekildi. Takım arkadaşlarının hemen yanına koştuğu Ayşe, "Hayır başım çok kötü hareket edemiyorum. Özür dilerim keyfi bırakmadım. Fırlayacağım diye korktuğum için" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Seda ise bu yaşananlara tepkiliydi. Ayşe'nin geçirdiği rahatsızlığa uzaktan bakan Sema, "Oyunun amacı bu zaten. Şimdi ne olacak başının dönmesi gerekiyor onun. Bizim bulanmıyor mu midemiz?" dedi.

YAŞANANLAR KONSEYE DE DAMGA VURDU

Yaşananlar konseyde de gündeme geldi. Acun Ilıcalı Seda ve Ayşe'ye söz hakkı vererek olayı bir de onlardan dinlemek istedi.

İletişim oyunlarında hassas olduğunu söyleyen Seda, "Ben kendimi biliyorum iletişim oyunlarında elim ayağıma dolaşıyor. Çok sinirlendim. Oyunun amacı baş dönmesi. Ve benim herkesten çok başım dönüyor sağlık sorunum ile ilgili. Sonrasında olan şeyler beni daha çok sinirlendirdi. Tamamen dağıldım ve hiçbir şey yokmuş gibi ağlayan Ayşe'nin karşıdan gülerek gelmesi beni daha da çok kışkırttı. Bu oyun benim için çok önemliydi. Çok korktu ama gelirken lakayt bir şekilde koşarak geldi" dedi.

Survivorda Ayşenin zor anları Seda tepki gösterdi

Ayşe ise "Seda ablanın bağırma seslerini duyunca ağlarken bile özür diledim. Durdurulmasını istemedim ama vücudum kilitlendi. Ayağa kalkmaya çalıştım ama kalbim sıkışmaya başladı. Oyuna tekrar başlanacak dendiğinde, bırakayım demedim. Tekrar baş dönmesi yaşadım ve manevra çizerek çıktım dengenin üstüne. Sayıyı geriden gelerek aldım. Can havliyle bitsin diye attığım için mi oldu bilmiyorum" dedi.

Acun Ilıcalı da konuya dair bir değerlendirme yaparak, "Oyun durdurulmasa kaybedecektin. Acaba kazanmama rağmen sayı onun hakkıdır mı demeliydin diye düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

 

NİSA ELEME POTASINDA

Ünlüler takımının galip geldiği oyun sonrası gönüllüler takımı bir aday daha çıkarttı. Yapılan oylamada eleme potasına giren ikinci isim Nisa Bölükbaşı oldu. Üçüncü aday ise yarın belli olacak.

Survivorda Ayşenin zor anları Seda tepki gösterdi

SURVİVOR'DA İKİ VEDA BİRDEN 

Acun Ilıcalı önceki gün konseyde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: Kendisi ile uzun bir süre görüştüm. Çok talihsiz bir olay yaşandı. Hiçbirimizin aklından geçmeyen bu sakatlık belasının yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve'nin durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Tarihi bir oyun, tarihi galibiyet. Kendisi ile uzun bir sürek konuşurken bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşları ile başlayan konuşmada bıraktığım son nokta iyi bir nokta oldu. Merve'nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan, sağlığımızdan daha değerlisi yok. Bu sakatlıkların en olumlu tarafı 1-2 ay sonra sağlığa kavuşulabilmesi. Sevgili Merve ile ilgili verebileceğim bilgi, Merve için Survivor macerası sona erdi. Bunu tahmin ettiğinizi biliyorum ama 'Bir mucize var mı?' diye soruyorsanız böyle bir şey olmadı. Devam etme şansının olmadığı net olarak gözüküyor.

Haberin Devamı

Bir kötü haberim daha var. Gönüllüler takımından Parviz gözetim altındaydı. Çok garip bir şekilde sorunu aşildi. Doktorumuz kalıcı hasar olması durumundan dolayı yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi. Parviz, Survivor All Star'a devam edemeyecek.