Cadde Son dakika: Survivor'da görülmemiş veda! Acun Ilıcalı: Açıklasam 'yok artık' dersiniz

Son dakika: Survivor'da görülmemiş veda! Acun Ilıcalı: Açıklasam 'yok artık' dersiniz

31.03.2022 - 07:20 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'ın son bölümünde yarışmacıları da izleyenleri de şaşırtan gelişmeler yaşandı. Eleme heyecanının yaşandığı konseyde Acun Ilıcalı, eleme potasındaki yarışmacılar arasındaki puan farkının 'yok artık' dedirtecek kadar az olduğunu söyledi. Ilıcalı, ayrıca yarışmaya artık 'Yokluk adası' isimli yeni bir uygulamanın geldiğini duyurdu. İşte Survivor yeni bölümde yaşananlar...

Son dakika: Survivorda görülmemiş veda Acun Ilıcalı: Açıklasam yok artık dersiniz

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı 'Survivor All Star', 30 Mart Çarşamba akşamı 64'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Birleşme sonrası ilk ödül oyununun oynandığı yeni bölümde eleme heyecanı da yaşandı. 'Survivor' son bölümde; ilk olarak iki takım da haftanın ödül oyunu için kıyasıya yarıştı. Üç dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler, ödülün kazananı olmak isterken; ünlüler de bir oyunu daha almak için performans sergiledi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Haftanın ilk ödül oyunu için yarışmacılar parkurda büyük mücadele verdi. Ödül ise karnıyarık ve pilav menüsü oldu. Kadınlar mücadelesini geriden gelerek kazanan gönüllüler oldu. Erkeklerde de açık ara oyunu alan gönüllüler, ödülün sahibi oldu. Ardından konseye giden ünlüler ve gönüllüler hem sürgün adası yerine gelen yeni sistemi hem de elenen yarışmacıyı öğrendi.

Son dakika: Survivorda görülmemiş veda Acun Ilıcalı: Açıklasam yok artık dersiniz

"TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR YAKIN BİR OYLAMA"
Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada, "15 senedir Survivor yapıyorum. Hala şaşıracağımı tahmin edemezdim. Tahmin edemeyeceğiniz kadar yakın bir oylama. Birinci ile dördüncü arasındaki farkı söylesem, yok artık dersiniz. Kafam çok karışmıştı. Seyircinin de karışmış. Birinci olsam sevinmem, sonuncu olsam üzülmem öyle bir oylama" dedi.

Haberin Devamı

'YOKLUK ADASI' GELİYOR
Acun Ilıcalı sürgün adası uygulamasından sonra yeni bir uygulamanın geldiğini duyurdu. Ilıcalı, "Dokunulmazlık sayısı dört olacak. Dört dokunulmazlık 4 aday ile haftayı geçireceğiz. Önemli olan konu şu bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı: Yokluk adası" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Survivorda görülmemiş veda Acun Ilıcalı: Açıklasam yok artık dersiniz

Ünlü televizyoncu, sözlerine; "Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Başka kimse olmayacak. Teknik ekipten kimse olmayacak. Eviniz olmayacak. Sadece bir battaniye ve siz, küçük bir tahta parçası. Konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Bir avuç pirinç ve limitsiz suyunuz olacak. Günün belli kısımlarında güvenlik kamerasına konuşacaksınız. Sağlık problemi olmadığı sürece kimse gelmeyecek. 24 saat üstü açık bir yerde yaşayacaksınız. Yakında bir yerde sağlık ekibimiz olacak, sizi izliyor olacağız yani herhangi bir tehlike yok" diye devam etti.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU
Haftanın eleme adayları üç dokunulmazlığı da kaybeden gönüllüler takımından çıktı. Eleme adayları; Evrim, Yasin, Gökhan ve Hikmet oldu. Elenen isim ise Yasin Obuz oldu. Yasin'in elenmesiyle yarışmacılar büyük şaşkınlık yaşadı. Nisa ise gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın "Arkadaşlarınla vedalaşabilirsin" demesinin ardından isim saymaya başlayan Yasin, "Ardahan, Nisa, Ogeday, Evrim, Ayşe, Anıl ve Gökhan. Sadece bunlarla vedalaşacağım. Diğerleriyle vedalaşmayacağım" diyerek herkesi şaşırttı.

Son dakika: Survivorda görülmemiş veda Acun Ilıcalı: Açıklasam yok artık dersiniz

"BENİM HİKAYEMİ GÖKHAN TAMAMLAR"
Elenen Yasin, "Burası Survivor, kimin eleneceği hiç belli olmaz. Buraya çıkarken de hep bu heyecanı yaşadık. Ben hiçbir zaman kimsenin hakkını yemediğimi düşünüyorum. Kimse için kötü düşünmedim. Hep iyi yönden bakmayı denedim. Her şeye güldüm. 6 tane ceza alınca bunu zaten kabulleniyorsunuz. Diskalifiye olmadığım için mutluyum, gülüyorum. Tüm arkadaşlarıma kazasız belasız bir yarışma diliyorum. Gökhan'ı geride bıraktığım için üzgünüm. Umarım benim hikayemi o tamamlar" dedi.

BARIŞ'TAN HİKMET'E TEPKİ
Hikmet'in Yasin'in elenmesinden sonra 'İlahi adalet' demesi ve gülmesine Barış Murat Yağcı tepki gösterdi. Hikmet, "Kaldığın için gülüyorsun değil mi?" diye soran Barış'a; "Sen karışma" yanıtını verdi. Daha da sinirlenen Yağcı, "Adalar bir birleşsin o zaman konuşalım" diye konuştu.