Cadde Songül Karlı'dan makyajsız poz!

Songül Karlı'dan makyajsız poz!

22.04.2023 - 17:40 | Son Güncellenme:

'Derman Sendedir' albümü ile 1991 yılında müzik sektörüne giriş yapan ve sonraki yıllarda sunuculuğa da yönelen Songül Karlı, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetik işlemlerle gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak sosyal medyadan makyajsız halini paylaştı.

Songül Karlıdan makyajsız poz

Türk Halk müziğin güçlü yorumcusu Songül Karlı, geçtiğimiz günlerde dudakları ve kolları için kendisini plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahiye teslim etmişti.

Haberin Devamı

Ünlü ismin doktoru ameliyat öncesi konuşarak; "Songül Hanım'ın dudağından başlayarak lip-lifting ameliyatı yapacağız. Dudağını biraz yukarı alacağız. Orta yüzü de gereceğiz. Kollar için vaser-liposuction ile sıkılaştırma ve çok az germe yapacağız. Böylece 2-3 gün sonra günlük aktivitelerimizi yapabiliyor olurken 7 ile 10 gün sonra sonuç tüm güzelliğiyle görünür olacak" demişti.

Songül Karlıdan makyajsız poz

Güzellik uğruna bir kez daha bıçak altına yatan Karlı, son olarak sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaştı. Doğal görünümüyle gündem olan şarkıcı, "Keşke eski halinle kalsaydın" yorumları aldı.