Cadde Sophia Loren kalçasını kırdı! Acil ameliyata alındı

Sophia Loren kalçasını kırdı! Acil ameliyata alındı

26.09.2023 - 08:02 | Son Güncellenme:

'Kızım ve Ben', 'Özel Bir Gün' ve 'Casuslar' gibi yapımlarda yer alan İtalyan aktris Sophia Loren, hayranlarını korkutan bir haberle gündeme geldi. Düşerek kalçasını kıran Loren, acil bir şekilde ameliyata alındı.

Sophia Loren kalçasını kırdı Acil ameliyata alındı

Dünyaca ünlü film yıldızı Sophia Loren, geçtiğimiz yıllarda hayattaki en büyük pişmanlığını açıklamıştı. 'Radio Times' adlı programa konuk olan ünlü isim, hayatı boyunca hiç pişmanlık yaşamamaya çalıştığını ancak gelinlik giymenin en büyük hayali olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

"HAYATIMIN HAYALİYDİ"

"Hayatta hiç pişmanlıklarınız olmadığını söylemek zor. Yaşadıkça çok çeşitli deneyimler elde ediyorsunuz. Ama ben her zaman pişmanlıklarım olmaması için uğraştım" diyen Loren, şöyle devam etmişti:

Huzurlu bir yaşamım oldu. İstediğim her şeye sahip oldum. Harika bir aile, güzel çocuklar ve güzel torunlar. Pişman olduğum tek şey beyaz gelinlik giyerek evlenmemiş olmak. Bu benim hayatımın hayaliydi, hala da içimde.

Sophia Loren kalçasını kırdı Acil ameliyata alındı

Loren, Carlo Ponti ile 1996 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu, evlenirken gelinlik yerine açık renkli sade bir elbise giymişti.

KALÇASINI KIRDI!

89 yaşındaki İtalyan yıldız, son olarak hayranlarını korkutan bir haberle gündeme geldi. Loren'in İsviçre’nin Cenevre kentindeki evinde banyoda düştüğü ve acilen ameliyata alındığı öğrenildi.

Sophia Loren kalçasını kırdı Acil ameliyata alındı

Usta oyuncunun ekibinden yapılan açıklamada, Loren’in kalçasında kırıklar olduğu ve operasyonun başarılı geçtiği kaydedildi.