Cadde Sosyal medyanın gündemine oturdu

Sosyal medyanın gündemine oturdu

30.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.

Sosyal medyanın gündemine oturdu

Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı video sosyal medyada ses getirdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bugün en büyük bayramdır. Kutlu olsun” diyerek, başladığı görüntüler, sosyal medyada gündem oldu. “Sevdamız bu memleket. Yüzümüz Cumhuriyet” diyerek, biten video’yu birçok sanatçı ve Instagram hesabı sayfasına taşıdı. Ünlü isimler, “Çok harika ve anlamlı video” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Paylaşımı; Acun Ilıcalı, Oktay Kaynarca, Tülin Şahin, Muazzez Ersoy, Sinan Akçıl, Hande Yener, Bengü, Emre Altuğ, Simge Sağın, İrem Derici, Ece Seçkin, Hande Ünsal, Taner Ölmez, Burcu Kara, Gizem Karaca, Tolgahan Sayışman, Yağmur Tanrısevsin, Merve Özbey, Toprak Sağlam, Burcu Güneş, Derya Uluğ, Nilgün Belgün, İpek Tuzcuoğlu, Burcu Binici, İlay Erkök, Fulya Zenginer, Canan Ergüder, Çiğdem Batur, Didem İnselel, Şahika Ercümen, Didem Balçın, Feride Hilal Akın, Cansu Tuman, Günay Musayeva, Aslı Samat, Onur Büyüktopçu, İlkin Tüfekçi, Asena Tuğal, Şahin Irmak, Ziynet Sali, Betül Demir, Bilal Sonses, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Gülsim Ali, Gaye Turgut Evin, Zehra Yılmaz, İpek Açar, Ebru Polat, Tuğba Melis Türk, Sitare Akbaş, Pelin Uluksar, Tuğçe Aral, Ümit Erdim, Selen Görgüzel, Aslı İnandık, Perihan Ünlücan, Simge Ünal, Saruhan Hünel, Gurur Aydoğan, Iman Casablanca, Deniz Hiracan ve Sakiler yayınladı.

Haberin Devamı

Sosyal medyanın gündemine oturdu

Görüntülere yoğun ilgi

Gazetemizin Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı anlamlı videoya, magazin dünyasında etkileşimi yüksek hesaplar da yoğun ilgi gösterdi. Görüntüleri; 2. Sayfa, Gazete Magazin, Ayaklı Gazete, Snob Magazin, Bi Magazin, Temiz Magazin, Televizyon Dünyası, Gazete VIP, Gece Muhabiri, Magazin Kuryesi, Magazin Jokeri, Muhabir Online, Magazin Medyası, Kulüp Magazin, Magazinde İzmir, Magazin Mahallesi ve Magazin Portalı gibi hesaplar sayfalarına taşıdı.