Cadde Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz! 'Her şey yolunda'

Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz! 'Her şey yolunda'

18.11.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikili, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken kameralara yansıdı.

Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz Her şey yolunda

'Ekşi Elmalar', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Şeref Meselesi', 'Jet Sosyete', 'Akıncı', 'Masumlar Apartmanı' ve Ruhun Duymaz gibi yapımlarda rol alan Şükrü Özyıldız, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Özyıldız, nişanlısı Rabia Yaman'dan 2018'de ayrılmıştı. ‘Alice’ müzikalinde ‘Şapkacı’yı canlandıran Özyıldız, 2019 yılında gösterinin koreografı Beryhan Murphy’nin dansçı kızı Huri Murphy ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, geçtiğimiz yıl sessiz sedasız ayrılık kararı almıştı.

Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz Her şey yolunda

BİRLİKTE TATİL YAPTILAR

GossipPasta'nın haberine göre; son olarak Büşra Cebe ile ilişkisini sonlandıran Şükrü Özyıldız'ın, fenomen Sibil Çetinkaya tatil yaptığı ortaya çıkmıştı. İkilinin romantik karesi sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz Her şey yolunda

"HER ŞEY YOLUNDA"

Aşkları doludizgin devam eden çift, geçtiğimiz gün birlikte Bebek’te objektiflere takıldı. Yürüyüş yaparken görüntülenen sevgililer, muhabirlerle kısa süre sohbet etti.

Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz Her şey yolunda

Oyuncu, “Arkadaşlar sürekli görüşüyoruz zaten. Yeni bir şey yok, bizde her şey yolunda. Zaten bir tane işim yeni bitti biliyorsunuz, şu an yenisinin hazırlığındayım. Biraz dinlenmeye çalışıyorum. Yani her şey bildiğiniz gibi arkadaşlar” diyerek yürüyüşüne devam etti.