Cadde Sürekli evlilik teklifi aldığını açıkladı! 'Gurur duydum şekerim de ben üç 30'u devirmişim'

Sürekli evlilik teklifi aldığını açıkladı! 'Gurur duydum şekerim de ben üç 30'u devirmişim'

25.07.2023 - 14:33 | Son Güncellenme:

Ünlü sanatçı Nazan Öncel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda sürekli evlilik telif aldığını paylaşarak; söz konusu tekliflere dikkat çeken bir yanıt verdi.

Sürekli evlilik teklifi aldığını açıkladı Gurur duydum şekerim de ben üç 30u devirmişim

Şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel, 18 yaşındayken Salih Öncel ile nikâh masasına oturmuştu. Serkan adını verdikleri bir oğulları olan çift, 12 yıl sonra anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı. Usta sanatçı, ayrılığa rağmen eski eşinin Öncel soyadını kullanmaya devam etmişti. Salih Öncel, 18 Mayıs 2017 tarihinde kanserden dolayı hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Daha sonra ise Akşit Togay ile nikâh masasına oturan Öncel, ikinci eşini de 25 Mayıs 2017'de kaybetmişti.

Sürekli evlilik teklifi aldığını açıkladı Gurur duydum şekerim de ben üç 30u devirmişim

"ARKASINA BAKMADAN KAÇIYOR"

Sadece birkaç gün arayla iki büyük acı yaşayan Nazan Öncel, 283 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından hayranlarından sürekli evlilik teklifi aldığını söyledi.

Sürekli evlilik teklifi aldığını açıkladı Gurur duydum şekerim de ben üç 30u devirmişim

Bir açıklama yaparak evlenmeyi düşünmediğini belirten 67 yaşındaki sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

Nazo gel benimle evlen' diyor. 'Gurur duydum şekerim de diyorum ben üç 30'u devirmişim ne yapacaksın beni bu saatten sonra' dedim. 'Karım ol ' diyor. Peki benim böyle bir arayış içerisinde olduğumu kim söyledi? Ben eskisini ve yenisini üç gün arayla kaybetmişim sen bunu bir daha düşün istersen' diyorum. Arkasına bakmadan kaçıyor.

"YALNIZLIK ALLAH'A MAHSUS"

Açıklamasında, "Son altı senedir birileri çıkıp evlen benimle diyor. Tamam da, da’sı var işte. Yalnızlık Allah’a mahsustur ama bizim gibi maddi manevi özgürlüğünü eline almış insanların kimseye ihtiyacı yoktur. İşin aslı bu" ifadelerine yer veren Öncel; şöyle yazdı:

Öte yandan ben çok sıkıcıyımdır, ciddiyetimi bilen bilir gereksiz sululukları sevmem. Okur da okurum, piyanonun başından kalkmam, gezip tozmadan habire çalışırım, evin içinde bir aşağı bir yukarı gezinirken sürekli mırıldanırım, ömrümü adadığım bi’ mesleğim var; bu iş yaşa başa bakmaz, yazar da yazarım, şarkı yazmasam hikâye yazar, roman yazar, aranjman yaparım, dikiş dikerim, yün örerim resim mesim yaparım bir dakika boş duramam.

Sürekli evlilik teklifi aldığını açıkladı Gurur duydum şekerim de ben üç 30u devirmişim

"ZOR BEĞENEN BİRİYİM"

Haberin Devamı

"Uykuda dinlenirim sadece. Onu da kimseyle paylaşmam. Bu benim için çok büyük bir adımdır ki bu da olacak şey değildir. Huysuz, titiz, düzen manyağı, hijyen manyağı zor beğenen biriyim; kolay değildir böyle insanlarla yaşamak" diyen Öncel; sözlerini, "Ben kendime bile kalabalık geliyorum bazen senin haberin var mı bundan; yok. Ya işte bi’ de bunlar var ona göre şekerim diyecektim de artık o kadar da yıkmayayım dedim hayallerini..." şeklinde noktaladı.