Cadde Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan 'estetik' sorusuna cevap!

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan 'estetik' sorusuna cevap!

11.03.2022 - 17:37 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'Survivor 2021'in en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma sonrası burun estetiği yaptırmıştı. 24 yaşındaki Kalaycıoğlu, bu konuda yapılan yorumdan pek hoşlanmadı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlundan estetik sorusuna cevap

Gönüllüler takımında mücadele ettiği ve Yiğit Poyraz'a karşı yarı finalde elendiği Survivor 2021'in ardından burun estetiği yaptıran Aleyna Kalaycıoğlu, değişimiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Aleyna, geçtiğimiz günlerde de yüzüne botoks uygulandığı anları paylaşmıştı.

Haberin Devamı

"HEP ESTETİK YAPTIRIYORSUN"
Survivor Aleyna, 500 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı üzerinden soru-cevap yaptı. Bir takipçisi, Kalaycıoğlu'na, "Hep estetik yaptırıyorsun, çevrendekiler seni kötü etkiliyor. Bence doğal daha güzel" yorumunda bulundu. Bu yorumdan hoşlanmayan Aleyna, "Alan mutlu, veren mutlu. Takma çok" karşılığını verdi.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlundan estetik sorusuna cevap

"KENDİME AŞIĞIM"
Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, Bir başka takipçisinin "Kendini beğenmiyor musun?" Sürekli değiştiriyorsun kendini kötü anlamda" yorumunu ise "Kendime aşığım" şeklinde cevapladı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlundan estetik sorusuna cevap

BERKAY'DAN ALEYNA AÇIKLAMASI
Aleyna Kalaycıoğlu hakkında çıkan "Berkay'ın klibinde oynamak için estetik yaptırdı" haberleri ile ilgili olarak Berkay Şahin'den açıklama gelmişti.

Haberin Devamı

Eylül 2021'de Kuşadası'nda düzenlenen bir yarışma kapsamında sahne alan ünlü popçu, "Aleyna müzik aşığı bir kız. Şarkı söylemeyi çok seviyor, çok da güzel söylüyor. Ona kendi şirketimizden bir iş çıkarıyoruz. Dinledim, hazır şarkısı. Önümüzdeki günlerde de klip çekecek" demişti.

"ESTETİK TAVSİYESİNDE BULUNMADIM"
Berkay, sosyal medyada gündem olan burun estetiği konusunda, "Kendi isteğiyle burnunda ufak bir kemer vardı, onu düzelttirdi. Ben öyle bir tavsiyede bulunabilecek biri değilim” ifadelerini kullanmıştı.