Cadde Survivor All Star 2024'te yarışacak Turabi rakiplerine meydan okudu!

Survivor All Star 2024'te yarışacak Turabi rakiplerine meydan okudu!

13.09.2023 - 08:47 | Son Güncellenme:

Dün 'Survivor 2024 All Star' kadrosuna dahil olan Turabi Çamkıran, yeni sezon yarışmacılarına meydan okudu. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Turabi, iddialı olduğunu belirterek "Öyle bomboş ve de normal antrenman yaparak gelmesinler. Hasta yatağımdan kalkıp hazırlanmama değsinler" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star 2024te yarışacak Turabi rakiplerine meydan okudu

Her yıl seyirciyi ekrana kitleyen Survivor için heyecanlı bekleyiş başladı. Büyük çekişmeyle süren yarışma 2023 sezon finalinde Nefise’nin zaferiyle sona ermişti. Bir sezon daha kapanırken, gözler 2024’e çevrildi. Survivor All Star 2024 için geri sayım başladı.

Haberin Devamı

SON OLARAK TURABİ'Yİ AÇIKLADI

Yarışmanın başlamasına az bir zaman kala Acun Ilıcalı, yarışmacıları duyuruyor. Ilıcalı son olarak sosyal medya hesabından, Survivor’da 2 kez şampiyonluk elde eden Turabi’nin yeniden yarışacağını açıkladı.

"SURVİVOR TARİHİNİN EFSANE İSMİ"

Acun Ilıcalı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum.

Survivor All Star 2024te yarışacak Turabi rakiplerine meydan okudu

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Geçtiğimiz ay kendisini heyecanlandırmayan bir yarışmada yer almayacağını söyleyen Turabi, bir süredir geçirdiği kaza sonrası sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Yurt dışında tedavi gören Çamkıran, Acun Ilıcalı'dan gelen Survivor teklifini kabul etti.

"HOLLYWOOD HAYATIMI BIRAKIP GELECEĞİM"

Instagram hesabından rakiplerine meydan okuyan Turabi, "Acun abi beni aradığın zaman, sağlığımdan dolayı aldığım ilaçların etkisinden de olsa gerek Survivor All Star'ı, finalden sonra da gençliğimden beri hayalim olan Acun Firarda'yı, Turbo Firarda olarak sunmamı istediğini sanmıştım. Meğerse All Star'a davet etmişsin beni. Valla kusura bakma abi, benim buradaki Hollywood hayatımı bırakıp, oradaki açlığa geleceğimi sanıyorsan... Kesinlikle haklısın" mesajını paylaştı.

Survivor All Star 2024te yarışacak Turabi rakiplerine meydan okudu

Haberin Devamı

"YARIŞMACILAR İYİ HAZIRLANSIN, BAKALIM KARŞIMDA NE KADAR DAYANABİLECEKLER"

'Turbo' lakaplı yarışmacı, "Bir de rica etsem yarışmacılarına söyler misin iyi hazırlansınlar. Öyle bomboş ve de normal antrenman yaparak gelmesinler. Hasta yatağımdan kalkıp hazırlanmama değsinler. Tüm şampiyonları da davet et lütfen. Bakalım SMS olmadan karşımda ne kadar dayanabilecekler! Ve yeni bir iddiaya ne dersin!? Adını sen koy. Benim için fark etmez. Günün sonunda yarışmayı da iddiayı da kazanan ben olacağım. Survivor All Star'a gelmemi kıskananlar kudurduktan hemen sonra bu adresten bana ulaşabilirler. Çatla da patla nokta kom" ifadeleriyle dikkat çekti.

Survivor All Star 2024te yarışacak Turabi rakiplerine meydan okudu