Cadde 'Survivor All Star'da eğlenceli kapışma! Kazanan takım ödülün sahibi oldu

'Survivor All Star'da eğlenceli kapışma! Kazanan takım ödülün sahibi oldu

18.03.2022 - 08:25 | Son Güncellenme:

'Survivor All Star 2022'nin dün akşam ekrana gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler, Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunlarında yarıştı. Dokunulmazlık oyunun olmadığı son bölümde, Acun Medya takımı ile Survivor All Star yarışmacıları voleybol maçında karşı karşıya geldi. Öte yandanyeni bölüm fragmanında, Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal'ın kavgası dikkat çekti. İşte detaylar...

Survivor All Starda eğlenceli kapışma Kazanan takım ödülün sahibi oldu

Survivor All Star'da mart sonunda 22 yarışmacının (her iki takımdan 11'er kişi) katılımıyla gerçekleşecek ve ünlü popçu Edis'in sahneye çıkacağı birleşme partisi öncesi heyecan katlanarak devam ediyor.

Haberin Devamı

Sevilen yarışmanın son bölümünde ünlüler ve gönüllüler, 'Bil Bakalım' ve 'Anlat Bakalım' oyunlarına çıktı. Oyun sonunda kazanan ise ödülün sahibi oldu. Ardından Acun Ilıcalı ve All Star takımı arasında voleybol challenge gerçekleşti.

Survivor'da yarışmacılar, en keyifli yarışlarından Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyunlarına çıktı. Bil Bakalım'ı kazanan gönüllüler olurken, Anlat Bakalım'ı da gönüllüler takımı kazandı.

Survivor All Starda eğlenceli kapışma Kazanan takım ödülün sahibi oldu

MERT VE HİKMET YARIŞTI
Mert Öcal'a söz veren Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde voleybol maçının sinyalini vermişti. Voleybol challenge'ının heyecanı Survivor'da dün akşam yaşandı. Karşılaşma Acun Ilıcalı ile İrem Kanan ve Survivor All Star takımı (Mert ve Hikmet) arasında oynandı. Maç öncesi kazanan takımın baklavalı çikolata kazanacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Skor başa baş giderken, oyunun sonlarına doğru heyecan da arttı. Acun Ilıcalı ve İrem Kanan'ın başarılı atışı ile maç 3-2 skorla Acun Medya'nın üstünlüğü ile tamamlandı. Acun Medya'yı destekleyen yarışmacılar böylece ödülden faydalanma şansı kazandı.

Survivor All Starda eğlenceli kapışma Kazanan takım ödülün sahibi oldu

BATUHAN-MERT KAVGASI
Survivor'da yaşanan gerginliklere bir yenisi daha ekleniyor. Bulaşık yıkama tartışması yaşayan Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal, bir anda geriliyoe ve birbirlerinin üzerine yürüyor. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle daha çok sinirlenen Batuhan, eline tahta parçası alıp, Mert Öcal'ın üzerine yürüyor. Batuhan, "Yeter. Ben bitiriyorum" sözleriyle isyan ediyor.

Ada konseyinde açıklama yapan Mert, "Ben burada bu arkadaşla kesinlikle bir saniye bile kalmak istemiyorum' sözleriyle dikkat çekiyor. Kendini savunan Batuhan ise "Survivor'a hiçbir katkısı olmayan bir insan ne performans olarak, ne ada hayatı olarak" ifadelerini kullanıyor.

Survivor All Starda eğlenceli kapışma Kazanan takım ödülün sahibi oldu

ELENEN İSİM BELLİ OLDU
Öte yandan Survivor'da Mert ve Barış, iki oyun sonunda çıkarılan iki eleme adayı oldu. Gönüllüler takımından Ayşe ve Hikmet, ünlülerden ise Merve ile Parviz dokunulmaz oldu. Oylama sonucunda Evrim ve Berna 7-7 oy alarak birlikte potaya girdi. Ünlülerden beşinci aday da Parviz'in seçimiyle Adem oldu.

Oylama sonucunda Evrim ve Berna 7-7 şeklinde eşit oy alarak birlikte potaya girdi. Ünlülerden beşinci aday da Parviz'in seçimiyle Adem oldu.

Haberin Devamı

Survivor'da oldukça çekişmeli geçen elemenin ardından adaya veda eden isim Berna oldu. Berna "Söyleyebilecek hiçbir şeyim yok, herkesin hakkında hayırlısı olsun. Mücadelemi verdim. İçim çok rahat. Desteklerim belli. Yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim" dedi.

Survivor All Starda eğlenceli kapışma Kazanan takım ödülün sahibi oldu

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA
Acun Ilıcalı 'Berna katılmak istediğinde 'Yapabilir misin?' diye sormuştuk. Çok renk kattın. Eleme zamanı. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İleride güzel günler seni bulur" dedi.