Cadde 'Survivor All Star'da eleme adayı belli oldu! 'Her türlü potadan çıkarım'

'Survivor All Star'da eleme adayı belli oldu! 'Her türlü potadan çıkarım'

22.03.2022 - 09:30 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın getirdiği yeni hızlı eleme sistemi ile haftada iki yarışmacı Survivor olma hayaline veda ediyor. Birleşme partisine sayılı günler kala adadaki mücadelelerine devam etmek isteyen All Star yarışmacıları, eleme potasına gitmemek adına ellerinden geleni yapıyor. Survivor'ın dün akşam ekrana gelen son bölümünde, eleme adayı olan yarışmacı, "Bu zamana kadar girdiğim potalardan sevenlerim sayesinden çıktım. Bu saatten sonra da her türlü potadan çıkarım" sözleriyle dikkat çekti.

Survivor All Starda eleme adayı belli oldu Her türlü potadan çıkarım

Survivor 2022 All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Top yuvarlama ve atış gibi engellerin yer aldığı dokunulmazlık oyununda kadın ve erkek yarışmacılar, ayrı ayrı mücadele verdi. İlk etapta kadın yarışmacılar karşılaşırken gönüllüler takımı 1-0 üstün gelerek ilk turu galip bitirdi.

Haberin Devamı

Nefes kesen oyunun ikinci etabında erkeklerde ünlüler takımı üstün geldi. 1-1'lik skor sonrası eşitlik olduğu için bu kez en iyiler mücadelesi yaşandı. Best Off'ta Ayşe'nin aldığı sayı ile gönüllüler takımı oyunu 3-0 galip bitirdi. Böylece haftanın birinci dokunulmazlık oyununu yine gönüllüler takımı kazandı.

ELEME ADAYI BELLİ OLDU
Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında eleme adayını belirlemek için konsey yapıldı. Oylamaların tamamlanması ile Acun Ilıcalı ismi yazılan yarışmacıları açıkladı. Konseyde Bora ve Barış'ın isimleri çıkarken, Barış'ın daha fazla oy alması ile birinci eleme adayı kesinleşti.

Survivor All Starda eleme adayı belli oldu Her türlü potadan çıkarım

"SAKİN BİR BİREY OLARAK DEVAM EDECEĞİM"
Eleme potasına giren Barış, "Söyleyecek bir şeyim çok yok. Bu zamana kadar girdiğim potalardan sevenlerim sayesinde çıktım. Bu saatten sonra da her türlü potadan çıkarım. Sessiz sakin bir birey olarak devam edeceğim. Zamanı geldiğinde kalan kalacak giden gidecek" dedi.

Haberin Devamı

PERFORMANS BİRİNCİLERİ AÇIKLANDI
Heyecan dolu konseyde oylama öncesi Acun Ilıcalı performans birincilerini açıkladı. Ünlülerde Merve ve Atakan, gönüllülerde Seda ve Berkan performans birincileri oldu. Böylece bu dört yarışmacı Survivor'da dokunulmazlığı elde etti.

Survivor All Starda eleme adayı belli oldu Her türlü potadan çıkarım

ADAYA VEDA EDEN SON İSİM
Adaya son olarak en az oyu alarak veda eden isim Mert oldu. Mert, Nisa'ya "Neden gülüyorsun? Bence hoşuna gitti" diyerek tepki gösterdi. Sude ise büyük şok yaşadı. Mert yaptığı açıklamada, "Çok güçlü bir pota gerçekten. Ben beklemiyordum açıkçası. Korktuğum başıma geldi. Üzüldüğüm tek bir şey var Sude'nin arkamda kalması" dedi.

Öte yandan Sude Burcu'nun gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Mert Öcal, arkadaşlarına veda ettikten sonra konseyden ayrıldı.

"SOHBETİNDEN HOŞLANDIĞIM BİR YARIŞMACISIN"
Acun Ilıcalı ise Öcal'a; "Özel hayatta görüştüğüm, sohbetinden hoşlandığım bir yarışmacısın. Survivor'da sıralı gitme olmuyor. Özel hayatta yine görüşmeye devam edeceğiz. Bu sene müthiş yarışmacılar var. Sen çok iyi performanslar sergiledin ve iyi bir yarışmacı olarak ayrılıyorsun" dedi.