Cadde Survivor Anıl Berk Baki'nin sevgilisi İlayda Oral kimdir kaç yaşında? İlayda Oral hayatı ve kariyeri...

Survivor Anıl Berk Baki'nin sevgilisi İlayda Oral kimdir kaç yaşında? İlayda Oral hayatı ve kariyeri...

11.04.2022 - 16:41 | Son Güncellenme:

Survivor Anıl Berk Baki'nin sevgilisi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yaptığı son paylaşım ile yeniden gündeme gelen İlayda Oral'ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler merak konusu oluyor. İşte İlayda Oral hakkında bilinmeyenler...

Survivor Anıl Berk Bakinin sevgilisi İlayda Oral kimdir kaç yaşında İlayda Oral hayatı ve kariyeri...

Survivor All Star kadrosunda yer alan isimlerden Anıl Berk Baki'nin sevgilisi olan İlayda Oral zaman zaman sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Survivor Anıl'ı destekleyen sevgilisi birlikte oldukları anlara dair paylaşımlar yaparak ona olan özlemini dile getiriyor. Peki Survivor Anıl Berk Baki sevgilisi İlayda Oral kimdir?

Haberin Devamı

İLAYDA ORAL KİMDİR?

İlayda Oral 25 Ağustos 1994 tarihinde dünyaya geldi. Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladı. Sevgilisi Anıl Berk Baki gibi sporla iç içe bir yaşam süren Oral, kayak ve snowboard ile ilgili. Özel bir şirkette kariyerini sürdüren İlayda Oral, ürün uzmanlı olarak görev alıyor.

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

Anıl Berk Baki 1991'de İstanbul’da dünyaya geldi. Galatasaray lisesinden mezun olan Anıl Berk Baki, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümünü bitirmiştir.

Anıl Berk Baki Yelken sporu ile ilgilenmektedir aynı zamanda milli sporcudur.

Crossfit antrenörü olarak spor yaşantısını sürdüren 30 yaşındaki Survivor yarışmacısı, Yelken ve crossfit dışında uzun süre amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilenmiştir.