Cadde Survivor Ayşe kimdir? Survivor 2022 All Star Ayşe Yüksel nereli, boyu ve yaşı kaç?

Survivor Ayşe kimdir? Survivor 2022 All Star Ayşe Yüksel nereli, boyu ve yaşı kaç?

29.06.2022 - 21:24 | Son Güncellenme:

Ayşe Yüksel, Survivor 2021 sezonunun yanı sıra 2022 All Star kadrosunda da performansı ile yer aldı. Yarışmacı, 2022 Survivor All Star'a ise yedeklerden dahil olmuştu. Son 4'e kalan iki kadından biri olan Survivor Ayşe, Düzce'de doğdu ve eğitimini de burada görüyor. Peki, Survivor Ayşe Yüksel boyu kaç?

Survivor Ayşe kimdir Survivor 2022 All Star Ayşe Yüksel nereli, boyu ve yaşı kaç

Survivor Ayşe, TV8'in en çok izlenen yarışmalarından Survivor All star 2022'da gönüllüler ile mücadeleye dahil olmuştu. Yüksel, ardından ünlülere geçmiş ve yarışmaya kaldığı yerden devam etmişti. Finale kalan son 4 isim arasındaki ayşe Yüksel, çeşitli spor dalları ile yakından ilgilidir. İşte, Ayşe Yüksel hayatı...

Haberin Devamı

SURVİVOR AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Survivor Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce'de dünyaya geldi. Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde okumaktadır. Spor ile çok içli dışlı olduğunu belirten Ayşe Yüksel, çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendi.

Ayşe Yüksel mesleği itibariyle sporun içinden gelen bir yarışmacı olarak dikkat çekmektedir. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldığını söyleyen Yüksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladığını ve Türkiye'de 3. olduğunu belirtiyor. Halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola geçti. Survivor Ayşe, mahalli ligde tam 6 yıl boyunca oynadı, voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başladı. 4 yıldır tenis antrenörlüğüne devam eden başarılı sporcu, üniversitede 1 yıl futsal oynadığını, yüzme dersi aldığını söylüyor. Yüksel aktif olarak tenis hocalığı görevini yürütüyor.

Haberin Devamı

Ayşe Yüksel halter branşında genç kategorisinde Türkiye 3.'sü olmuştur. Ayrıca voleybol, basketbol, tenis, yüzme, futbol gibi pek çok farklı dalda da yer alarak, sporculuk kariyerini çeşitlendirmiştir. Yarışmacının boyu 1.64'tür Yarışmacının Instagram hesabı ise ayseyukselofficiall şeklindedir.