Cadde Survivor Berkay kimdir, kimin kardeşi? Survivor Berkay Yuvakuran kaç yaşında?

Survivor Berkay kimdir, kimin kardeşi? Survivor Berkay Yuvakuran kaç yaşında?

02.03.2021 - 15:07 | Son Güncellenme:

Survivor Berkay, yarışmaya yedek yarışmacılar arasında dahil oldu. Rekabetin olduğu yarışmada Berkay Yuvakuran, Gönüllüler takımında yarışıyor. Berkay, eski futbolcu Semih Yuvakuran'ın da oğludur. Peki Survivor Berkay kimdir, kimin kardeşi?

Survivor Berkay kimdir, kimin kardeşi Survivor Berkay Yuvakuran kaç yaşında

Survivor'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde ada konseyi ekranlara gelecek. Survivor yarışmacılarının yaşamları ise merak ediliyor. Surivovr'a yedekler arasından giren Berkay Yuvakuran ise yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Peki Survivor Berkay kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

SURVIVOR BERKAY KİMDİR?

2 Kasım 1997 doğumlu Berkay Yuvakuran, 24 yaşındadır. Survivor Berkay Yuvakuran Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur. Sporcu kimliğiyle öne çıkan Berkay Yuvakıran, eski futbolcu Semih Yuvakuran'ın da oğludur. Öte yandan üçüz kardeş olan Berkay Yuvakuran, Beşiktaş'ın şu anki kalecisi Utku Yuvakuran'ın da kardeşidir. Berkay YuvakUran'ın boyu 1.90 kilosu ise 89'dur. 23 yaşındaki Berkay Yuvakuran, mesleğinin de futbolculuk olduğunu belirtiyor.