Cadde Survivor Berna kimdir, elendi mi? Berna Keklikler kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Survivor Berna kimdir, elendi mi? Berna Keklikler kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

17.03.2022 - 00:22 | Son Güncellenme:

Berna Keklikler, Survivor 2022 All Star'da gönüllüler takımında mücadele eden isimler arasındaydı. Yaplan son ada konseyinde veda eden isim oldu. İzleyenler ise Survivor Berna kimdir, sevgilisi kim? sorularına yanıt arıyor.

Survivor Berna kimdir, elendi mi Berna Keklikler kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim

Survivor Berna, 2022 yarışmasıyla adından sözt ettirdi. Daha öncede birçok programda yer alan Berna Keklikler, bir süredir Gilmher Croes ile birlikte. 1989 Almanya doğumlu olduğu bilinen Keklikler, katıldığı güzellik yarışmasında birinci olmuştur. İşte, Survivor Berna Keklikler hayatı...

Haberin Devamı

SURVİVOR BERNA KİMDİR?

Keklikler, 25 Şubat 1989 tarihinde Almanya’da dünyaya geldi. Üç kardeş olan yarışmacının kardeşi oyuncu ve model olan Berrin Keklikler'dir. Anne ve babası Almanya’da yaşıyor. İlk olarak Göz6 isimli yarışma programı ile tanındı. Yarışmayı kazanmış daha sonra Survivor 2017 yarışmasında boy göstermiştir. Ayrıca Stil Avcıları isimli yarışma programında da yer almıştır.

Ekonomi üzerine eğitim alan Berna Keklikler, 2014 yılından bu yana kardeşi ile birlikte İstanbul’da yaşıyor. Ayrıca geçmiş yıllarda Almanya’da katıldığı Miss Turkuaz Germany yarışması 2011 güzeli seçilmiştir.

Çok küçük yaşlardan itibaren yüzme sporu ile ilgilenen Berna Keklikler, yüzme ve spor kariyerini hobi olarak yapmış, Lise mezuniyetinin ardından modelliğe yöneldi. Günümüzde ise oyunculuk eğitimi alıyor.