Cadde Survivor birleşme partisi ne zaman 2021? Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler birleşmesi hangi tarihte?

Survivor birleşme partisi ne zaman 2021? Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler birleşmesi hangi tarihte?

21.03.2021 - 23:21 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 sezonu TV8'de tüm hızıyla sürerken heyecan yaratan birleşme partisi bekleniyor. Sevilen zorlu yarışmada elenen isimlerin yerine bir süre yedek yarışmacılar geliyor. Peki, Survivor 2021 birleşme ne zaman olacak? Adalar ne zaman birleşecek? Acun Ilıcalı canlı yayında birleşme partisi tarihi açıkladı...

Survivor birleşme partisi ne zaman 2021 Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler birleşmesi hangi tarihte

Ada birleşme partisi izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Her yıl belli bir yarışmacı sınırına ulaşınca ünlüler ve gönüllüler adası birleşiyor. Şarkılar, gösteriler, yemekler birbirinden güzel sürprizlerle Survivor birleşme partisi düzenleniyor. Kullanıcılar Survivor birleşme partisi ne zaman, hangi tarihte merak ediyor. 

Haberin Devamı

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Eğlenceli anların yaşandığı Survivor geleneksel birleşme partileri sürüyor. Yarışmanın takipçileri ise elemeler ve yedek yarışmacı transferleriyle birlikte Survivor 2021 birleşme partisini sorguluyor. Acun Ilıcalı 13 şubat eleme konseyinde birleşme partisi için açıklamada bulunmuştu. Ilıcalı, parti içi net tarih vermese de 2021 birleşme partisi için hazırlıkların başladığını belirtmişti.

Ilıcalı canlı yayında birleşme partisinin tarihini açıkladı; ''Birleşme partisi de 27-28 Mart'ta olacak, çekim 25-26 Mart olur, 2 hafta kaldı. Çok da güzel bir parti olacak inşallah. 28'i parti olur.'' dedi.

Birleşme partisine ise dünyaca ünlü sanatçı Jason Derulo katılacak. Öte yandan Yunan yarışmacılar da partide olacak. Eski Survivor yarışmacısı Cemal Can da partide olan isimlerden.