Cadde Survivor Gökhan kimdir? Gökhan Keser yaşı ve boyu kaç, nereli, evli mi? İşte, hayatı...

Survivor Gökhan kimdir? Gökhan Keser yaşı ve boyu kaç, nereli, evli mi? İşte, hayatı...

25.01.2022 - 19:36 | Son Güncellenme:

Gökhan Keser, oyunculuğu ve seslendirdiği şarkılarla milyonların hafızasında yer etti. Keser, Survvior 2022 All Star yarışmasında ise gönüllüler ile mücadele ediyor. Survivor Gökhan, İzmir'de doğdu ve dünyanın en fotojenik erkeği seçildi. Peki, Survivor 2022 Gökhan boyu ve yaşı kaç?

Survivor Gökhan kimdir Gökhan Keser yaşı ve boyu kaç, nereli, evli mi İşte, hayatı...

Survivor Gökhan hakkında detaylar sevenlerinin gündeminde. Yarışmacı 2014 Survivor Ünlüler ve Gönüllüler'de yer almıştı. İlk kez Selena dizisi ile başrol olma deneyimini elde etti. Keser, şarkıcı Sıla ile yaptığı düet ile çok sevildi. İşte, Gökhan Keser'in hayatı ve biyografisi...

Haberin Devamı

GÖKHAN KESER KİMDİR?

Keser, 9 Eylül 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Ailesi, Rize'nin Pazar ilçesinden İzmir'e yerleşmiştir. Kökeni Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kale köyüne kadar uzanıyor.

14 yaşında hobi olarak başladığı modellik kariyerinde, İilk olarak çok genç yaşta "Miss & Mr Model 2004" yarışmasında birinci seçilerek 'Ege Kralı' unvanına sahip oldu. "Best Model of Turkey 2005" yarışmasında Turkiye ikincisi seçildi 'Manhunt Turkey' unvanı alıp Türkiye'yi yurt dışında temsil etme hakkı kazandı. 2006'da Çin'de gerçekleştirilen Manhunt International yarışmasında dünya dördüncüsü ve dünyanın en fotojenik erkeği seçilerek "Manhunt International 2006 4.sü "Manhunt International Mr. Photogenic" unvanlarını ülkemize getirdi. Keser, "Ekol Drama Sanat Evi"nde Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi alırken, bir yandan da Sevingül Bahadır, Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy Esen'den şan eğitimi almaya başladı.

Haberin Devamı

2006-2009 yılları arasında Selena dizisi ile kamera önüne geçerek ilk başrol deneyimi edindi. Sonrasında 2008'de Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulundu.

2008 yılında "Hepsi" grubuyla birlikte yönetmenliğini Mete Özgencil'in yaptığı "Kayıp Çocuklar Cenneti" isimli sinema filminde başrolü paylaştı ancak film vizyona giremedi. Sahnelere Sıla ile adım atan Keser, uzun süre sahnede Sıla'ya vokalist olarak eşlik etti. Sıla'nın "İnşallah" ve "Kafa" video kliplerinde de bulunan Keser sanatçının 3. albümü "Konuşmadığımız Şeyler Var"ın vokallerinde de bulundu.

Nisan 2011 yılında "Sıla" ile düet yaptığı, sözleri Sıla Gençoğlu, müziği ise Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır imzalı "Hadi Ordan" adlı single'ını çıkararak müzik kariyerindeki ilk işini gerçekleştirdi. Kendi adını taşıyan albümünün prodüktörlüğünü Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır yaptı. Albümün, sözü Gökhan Keser ve Sıla Gençoğlu'na bestesi Gökhan Keser'e ait olan çıkış şarkısı ve klibi "En Kötü Günümüz Böyle Olsun" çok sevildi. Ardından kliplendirdiği "Bazen" "Seninle Bozdum" ve "Ceket" şarkılarını sırasıyla kliplendirdi. 2014 başında da ilk albümden sonra 2. single çalışması "Hiç Vaktim Yok" u sevenleriyle bulusturdu.

Haberin Devamı

2014 yılında Survivor adlı yarışmada Ünlüler takımında yer aldı, ikinci oldu. Maxi-single "Bul Beni" ile müzik kariyerine kaldığı yerden devam etmiştir.

İlk sinema filminde 2016 yalında 1964’te Fikret Hakan’ın oynadığı Atçalı Kel Mehmet’e tekrar hayat vermiştir. BKM yapımcılığında TV8 için çekilen “Seviyorum Ama Arkadaşça” televizyon filmi, sonrasında “Tatlı Bela“ sinema filmi ve son olarak da “Mahsusa” filminde yer almıştır. 2022'de de Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etmektedir. Sanatçının boyu 1,89'dur.