Cadde Survivor Hanzade kim? Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında, evli mi, eşi kim?

Survivor Hanzade kim? Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında, evli mi, eşi kim?

07.04.2021 - 01:59 | Son Güncellenme:

Hanzade Ofluoğlu hayatı haberimizde. Ofluoğlu, Survivor'un önceki sezonlarında yarışmacının sunucuları arasında yer alıyordu. Bu şekilde tanından yarışmacı, 2021 Survivor'da gönüllüler ile birlikte mücadele veriyor. Peki, Survivor Hanzade Ofluoğlu aslen nereli?

Survivor Hanzade kim Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında, evli mi, eşi kim

Survivor Hanzade, yarışmanın öne çıkan isimlerinden. Takım arkadaşları ile yaşadığı sorunlar nedeniyle sık sık adı geçiyor. Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu, yarışmanın izleyicilerinin de yakından takip ettiği isimlerden. İşte, Hanzede Ofluoğlu biyografisi...

Haberin Devamı

SURVİVOR HANZADE OFLUOĞLU KİMDİR?

Yarışmacı Ofluoğlu, 1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 32 yaşında olan Hanzade Durmuş Ofluoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. 17 yaşında Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni kazandı ve İstanbul macerası başlamış oldu. Başarılı isim Saygun Ofluoğlu ile evlidir.

HANZADE OFLUOĞLU MESLEĞİ VE KARİYERİ

Hanzade Ofluoğlu, üniversiteyi kazandıktan sonra geldiği İstanbul’da Var mısın Yok musun yarışmasına başvurdu. Uzun süre sonra geri dönüş alır ve bir süre sonra da Acun Ilıcalı ona bir teklif sunar. Okuldan mezun olduktan sonra Acun Ilıcalı'nın asistanı olarak çalışmaya başlamış oldu.

HANZADE OFLUOĞLU HASTALIĞI 

Bir dönem geçirdiği kompülsif bozukluk ile mücadele ettiğini anlatan Hanzade 2.5 yılda normale dönebildiğini söyledi. Obsesis kompülsif bozukluk, obsesyon adı verilen takıntılı düşünce ve dürtüler ile kompulsiyon adı verilen yineleyici davranışlar ve zihinsel eylemlerden oluşan ve bugün düşünlerin günlük yaşamı etkilemesi düzeyine ulaşmasını ifade eder.