Cadde Survivor Hanzade Ofluoğlu kim, yaşı kaç? Survivor Hanzade Ofluoğlu hayatı, biyografisi

Survivor Hanzade Ofluoğlu kim, yaşı kaç? Survivor Hanzade Ofluoğlu hayatı, biyografisi

12.01.2021 - 00:18 | Son Güncellenme:

Hanzade Ofluoğlu, boyu ve kilosu kaç, evli mi? Survivor 2021 başladı. Birbirinden hırslı yarışmacılar adada yerini aldı. Ünlüler - Gönüllüler olarak Dominik Cumhuriyeti'ne yerleşen yarışmacılardan biri de Hanzade Ofluoğlu. Gönüllüler takımında mücadele edecek isimlerden biri olan Hanzade Ofluoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor Hanzade Ofluoğlu hakkında merak edilenler...

Survivor Hanzade Ofluoğlu kim, yaşı kaç Survivor Hanzade Ofluoğlu hayatı, biyografisi

Survivor 2021'in Gönüllüler kadrosunda yarışan Hanzade Ofluoğlu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Survivor Hanzade kimdir, nereden tanıyoruz? İşte Hanzade Ofluoğlu hayatı, mesleği ve yaşı ile ilgili detaylar.

Haberin Devamı

SURVİVOR HANZADE OFLUOĞLU KİMDİR?

1988 İzmir doğumlu olan Hanzade Durmuş Ofluoğlu eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite için İstanbul'a gelen Hanzade Koç Üniversitesitesi İşletme Fakültesinde okudu.

Var mısın Yok musun yarışması ile televizyon ekranında tanınan Hanzade yarışmanın ardından Acun Bey'in asistanı olarak işe başladı. Daha sonra Acun Medya tarafından hazırlanan Yok Böyle Dans programında sunuculuk yaptı. Ardından Survivor yarışmalarının sunuculuğu ve O Ses Türkiye programında görev aldı.

HANZADE OFLUOĞLU EVLİ Mİ?

Hanzade Ofluoğlu Saygun Ofluoğlu ile 2010 yılında evlenmiştir.