Cadde Survivor Hikmet kimdir? Hikmet Tuğsuz kaç yaşında, nereli, boyu nedir? Hikmet Tuğsuz hayatı...

Survivor Hikmet kimdir? Hikmet Tuğsuz kaç yaşında, nereli, boyu nedir? Hikmet Tuğsuz hayatı...

09.02.2022 - 23:30 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 Hikmet evli mi, boyu ve yaşı kaç? Survivor 2022 yarışmacılarından Hikmet Tuğsuz, ilk olarak 2019 yılında Survivor'da mücadele etmiştir. Yarışmacı, 1986 yılında doğdu. Decatlon'da büyük başarı elde eden Survivor Hikmet, hentbol, futbol, triatlon ve voleybol gibi sporları da yapmıştır. Peki, Survivor Hikmet Tuğsuz boyu ve yaşı kaç?

Survivor Hikmet kimdir Hikmet Tuğsuz kaç yaşında, nereli, boyu nedir Hikmet Tuğsuz hayatı...

Hikmet Tuğsuz, 2022 Survivor All Star yarışmasında gönüllüler takımında performans sergiliyor. Yarışmacı, 2019'da son olarak yer almıştı. Antalyalı olan Tuğsuz, atletizmde kendisine 'Deli Hikmet' dendiğini de belirtiyor. İşte, Hikmet Tuğsuz hayatı...

Haberin Devamı

SURVİVOR HİKMET KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986 yılında dünyaya geldi. Aslen Antalyalı olan yarışmacı, Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan Survivor Hikmet, ilkokul 4. sınıfta katıldığı bir yarışma sonucu sporla tanıştı. Tuğsuz 1,88 boyunda ve 93 kilodur. 2019 yılında Survivor'a katıldı.

Atletizm ile tanışan Survivor Hikmet, Milli Takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan'ın da yardımıyla decatlon branşına yöneldi. Uzun yıllar boyunca burada rekorları elinde bulunduran Survivor Hikmet, bu sürede şampiyon oldu. Bunun yanı sıra hentbol, futbol, triatlon ve voleybol gibi branşlarla da ilgilenmiş olan Hikmet Tuğsuz, üniversitenin ardından hem antrenörlük hem de sporculuk yapmaya devam etti. Kırkpınar Başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi sporcularla birlikte olan Tuğsuz, bu isimlere antrenörlük yapmıştır.

Haberin Devamı

Sosyal medyayı da aktif kullanan Hikmet, 'hikmettugsuz' kullanıcı adıyla Instagram'da yer alıyor.