Cadde Survivor kim elendi? Dün akşam Survivor'dan kim gitti?

Survivor kim elendi? Dün akşam Survivor'dan kim gitti?

22.06.2022 - 10:59 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star sezonu adıma adım finale yaklaşıyor. Her hafta biri elenen Survivor'da dün akşam biri daha elendi ve son 6'ya kalan isimler belli oldu. Peki Survivor'da kim elendi? İşte Dün akşam Survivor'dan giden isim...

Survivor kim elendi Dün akşam Survivordan kim gitti

Survivor'da hafta boyu iki kişi kalan mavi takım, beş kişilik kırmızı takıma karşı kıran kırana performansını sergiledi. Bireysel olarak da mücadelelerini veren yarışmacılar arasından bir kişi adaya veda etti. İzleyiciler ise Survivor'da kim elendi sorusuna cevap aramaya başladı. İşte Survivor'da 21 Haziran Salı akşamı elenen isim...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Elemeye kalan Berkan, Nisa, Hikmet ve Nagihan arasından bu hafta Survivor'a veda eden Berkan Karabulut oldu.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR?

Survivor kim elendi Dün akşam Survivordan kim gitti

Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Üç çocuklu Yugoslav bir ailenin çocuğudur. 7 yaşında iken futbola başlamıştır. Daha sonra da pek çok spor dalı ile yakından ilgilenmiştir.

İstanbul’un en iyi basketbol takımlarında yer alan yarışmacı, 2 yıl A Takım seviyesinde basketbolcu olarak oynadı. 2011 senesinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde okumaya başladı. 2015 senesinde mezun oldu.

2013 senesinde fitness eğitmenliği yapmaya başlayan Karabulut, 1.5 yıl spor eğitmenliği yaptı. Daha sonra da tanıdığı biri ile İstanbul Kuruçeşme‘de spor salonu açmıştır. Berkan Karabulut, 25 Aralık 2015 tarihinde kendi spor stüdyosunu kurdu.

Haberin Devamı

“Survivor 2020 Ünlüler – Gönüllüler” yarışma kadrosuna yedek oyuncular arasından dahil oldu. Sonrasında Gönüllüler takımına geçen yarışmacı, sezonu dördüncü olarak bitirdi. Lale Zuzanna Onuk ile birliktedir.

SURVİVOR'DA SON 6'YA KALAN İSİMLER

Nagihan Karadere
Batuhan Karacakaya
Adem Kılıçcı
Hikmet Tuğsuz
Nisa Bölükbaşı
Ayşe Yüksel