Cadde Survivor Merve kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor Merve Aydın'ın biyografisi...

Survivor Merve kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor Merve Aydın'ın biyografisi...

06.05.2021 - 16:44 | Son Güncellenme:

Survivor Merve, Kırmızı takımda yani Ünlüler takımında yarışmaya başladı. Takımların karıştırılmasında sonra Merve Aydın, Mavi takımda yer aldı. İzleyiciler ise Survivor Merve'nin yaşamını merak ediyorlar. Peki Survivor Merve kimdir, kaç yaşında?

Survivor Merve kimdir, kaç yaşında İşte Survivor Merve Aydının biyografisi...

Survivor yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Survivor'da yeni takımlar belirlendikten sonra Kırmızı takımda yarışmaya başlayan Merve Aydın, Mavi takıma geçirildi. Survivor'ın dikkat çeken yarışmacılarından olan Merve Aydın'ın yaşamı merak konusu. Peki Survivor Merve kimdir? İşte Merve Aydın'ın biyografisi...

Haberin Devamı

SURVIVOR MERVE AYDIN KİMDİR?

Merve Aydın, 10 Mart 1994'de Mersin’de dünyaya gözlerini açtı. Aydın, basketbol kariyerine de Mersin Büyükşehir Belediyespor altyapısında yetişerek adım attı. Aydın, 1.74 boyunda. Aydın, basketbola 10 yaşında okul takımıyla başladı. O yıllarda hafta sonunu geçirmek için basketbola giden Aydın’ın dönüm noktası, A Milli Takım koçluğu yapan Ceyhun Yıldızoğlu’nun Mersin’le anlaşması oldu. Aydın 14 yaşındayken, Yıldızoğlu’nun Mersin’de tüm genç kadın basketbolcuları toplamasıyla takıma seçildi. Milli Takım’a ilk olarak 15 yaşında giden Merve Aydın, 19 yaşına gelene kadar düzenli oynadı. Ancak sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle 20 yaş altı Milli Takımı’na çok dahil olamadı.