Cadde Survivor Nagihan Karadere: Acun Ilıcalı her zaman benim patronum!

Survivor Nagihan Karadere: Acun Ilıcalı her zaman benim patronum!

02.02.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Survivor yarışmasıyla ünlenen Nagihan Karadere, geçtiğimiz ay kanser olduğunu açıklamış, "Lütfen benim için dua edin" demişti. Son olarak Survivor eleştirileri sonrası kendisine tepki gösteren Acun Ilıcalı'dan özür dilemesiyle adından söz ettiren eski atlet, hayatına iz bırakan ismin Ilıcalı olduğunu açıklarken, sağlık durumuna ilişkin bilgi de verdi.

Survivor Nagihan Karadere: Acun Ilıcalı her zaman benim patronum

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor'la adını geniş kitlere duyuran, üçüncü kez mücadele ettiği ve Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk kupasını kaldırdığı 'All Star' sezonunun ardından fenomen yarışmayı hedef alan açıklamalarıyla gündem olan Nagihan Karadere, Beyaz TV'de yayınlanan 'İz Bırakanlar' programına konuk oldu. 38 yaşındaki eski milli atlet, "Hayatınıza iz bırakan nedir?" sorusuna, "Acun Ilıcalı ve Survivor diyorum" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"ACUN BEY'İ ÇOK SEVİYORUM"

"Yarışma sonrasında bir tepkiniz de oldu" yorumu üzerine ise Karadere, şu ifadeleri kullandı:

Hak yiyemem. Şu an bir dünya ailem var, dünyanın her yerinde. Bunu da Acun Bey ve Survivor sayesinde elde ettim. Olayın sıcaklığı ile tepki gösterdim ama Acun Bey'i çok seviyorum. Kesinlikle bu tepki kendisine değildi. Orada aç susuz aylarca sonucun böyle olacağını, sağlık sorunlarıyla beraber böyle bir sorun yaşayacağımı bilemediğim için birazcık sitemvari sözlemlerim oldu tabii ki. Ama biz Acun Bey'le görüşüyoruz ve konuşuyoruz. Aramızdaki hiçbir sıkıntı, sorun yok. Her zaman o benim patronum. Her zaman ekmeğini yemişim. Her zaman yollarımız kesişebilir. O an üzüntüyle bunları söyleyebiliyorsun ama ahde vefa benim için olmazsa olmazdır.

Survivor Nagihan Karadere: Acun Ilıcalı her zaman benim patronum

"TEDAVİM GÜZEL İLERLİYOR"

Geçtiğimiz günlerde kanser olduğunu açıklayan Survivor Nagihan, "Şu an tedavim güzel ilerliyor. Bir sıkıntım yok. Daha iyi olacağım. Şu an tek odağım ailem ve işlerim" dedi.

Survivor Nagihan Karadere: Acun Ilıcalı her zaman benim patronum

"NAGİHAN HANGİ ÖZELLİĞİYLE BİRİNCİ OLACAKTI?"

Nagihan Karadere, büyük finalde Adem Kılıçcı'yı geride bırakan Nisa Bölükbaşı'nın SMS oylaması sonucu 'All Star' şampiyonluğunu elde etmesine sert tepki göstermişti. Acun Ilıcalı ise Survivor'ın yeni sezon öncesi sahibi olduğu TV8 kanalına çıkmış, eski atletin eleştirilerine yanıt vermişti.

Nagihan Hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben onu çözemedim. Gerçekten öyle. Nagihan'ın şampiyon olacak hangi özelliği vardı mesela? Çok iyi koşuyor, ne güzel ya. Öyle bir yarışma değil ki. Yarışma koşu üzerine değil. Nagihan'a '400 metre koşacaksan, şampiyon olacaksın' demedik.

Survivor Nagihan Karadere: Acun Ilıcalı her zaman benim patronum

ÖZÜR DİLEDİ, BUZLAR ERİDİ!

Komedyen Şafak Sezer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı ‘Kutsal Damacana 4’ filminin galasında objektiflere takılan Karadere, yaşananlardan dolayı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan özür dilemişti.

Haberin Devamı

Biz bir aileyiz. Kimse kimsenin kalbini kırmaz, araya hiç kimse giremez. Ahde vefa diye bir durum vardır! Bugün buradaysam Acun Bey sayesinde. O yüzden yaşanan her şeyden, başta Acun Bey ve Acun Medya ailesinden özür diliyorum. Yanlış olan hiçbir şey yok. Telefonda konuşuyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz, birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Aramızdaki buzlar tamamen erimiştir.

Survivor Nagihan Karadere: Acun Ilıcalı her zaman benim patronum

"BU SAVAŞI KAZANACAĞIM"

Arkadaşlarıyla bir araya geldiği moral yemeğinde konuşan Nagihan, "Tabii ki zorlu bir süreçten geçiyorum ama yeneceğimden şüpheleri olmasın. Türkiye'nin her yerinden arıyorlar, soruyorlar, ulaşmaya çalışıyorlar. Ağlayanlar mı dersin, dua edenler mi dersin, zaten ben güçlü bir karakterim ve inşallah bu savaşı da kazanacağım. Bundan hiç şüphem yok. Kafama çok takmamaya çalışıyorum, üzülmemeye çalışıyorum. Hastalık süreci tamamıyla psikolojik. Kendimi hep motive etmeye çalıştığım için de bu süreçte hiçbir şey hissetmiyorum. Her şeyin kafada bittiğine inananlardanım. Bu illeti yeneceğim" açıklamasını yapmıştı.

Survivor Nagihan Karadere: Acun Ilıcalı her zaman benim patronum

RAHİM VE GÖĞÜS KANSERİNE YAKALANDI

Tedavi süreci hakkında bilgi veren Survivor Nagihan, "Rahim ve göğüs kanseri aslında. İlaçlara başladım. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledeceğim inşallah. Doktorum 'Korkma, En kötüsü rahmi alırız' dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum" şeklinde konuşmuştu.