Cadde Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında? Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa boyu kaç, nereli, sevgilisi kim?

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında? Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa boyu kaç, nereli, sevgilisi kim?

01.07.2022 - 00:56 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star yarışmasında gönüllüler takımında mücadeleye başlayan Nisa Bölükbaşı, daha önce 2020 Survivor'da da gönüllülerle birlikte yarışmıştı. All Star sezonunda ise ikinci kadın şampiyon olan Survivor Nisa'nın hayatı merak konusu oldu. Peki, Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, Ogeday ile sevgili mi?

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa boyu kaç, nereli, sevgilisi kim

Survivor Nisa, TV8'in sevilen yarışma programında başarısı ile öne çıkan kadın yarışmacılar arasındaydı ve sezonun son 4'üne kaldı. Ogeday Girişken ile birlikte olduğu öne sürülen 2022 Survivor Nisa, Prag'da doğdu ve sporun birçok dalı ile ilgilendi. Nisa Bölükbaşı, mimarlık eğitimi aldı. İşte, Survivor All star Nisa hakkında...

Haberin Devamı

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

Survivor Nisa, 2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti Prag'da dünyaay geldi. Henüz 3 aylıkken annesiyle ardından yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki popüler takımda yüzdü. Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak çeşitli nedenlerden teklifi reddetti. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat sonrasında da bu voleybol oynamaya başladı. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başlayan yarışmacı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.Survivor Nisa'nin Instagram hesabı 'nisabolukbasi' şeklindedir. 

Haberin Devamı

Bölükbaşı'nın Survivor 2022 yarışmacılarından Ogeday Girişken ile birlikte olduğu öne sürülürken iddiayı doğrular nitelikteki açıklama Ogeday'dan geldi. Yarışmacı 1,70 boyundadır.