Cadde Survivor Poyraz kimdir, elenecek mi? Survivor Poyraz kaç yaşında?

Survivor Poyraz kimdir, elenecek mi? Survivor Poyraz kaç yaşında?

08.04.2021 - 17:02 | Son Güncellenme:

Survivor Poyraz'ın sağlık durumu ile geçtiğimiz günlerde açıklama geldi. Survivor SMS sıralamasında birçok kez birinci olan Poyraz'ın sağlık durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Peki Survivor Poyraz kimdir, sağlık durumu nasıl? Survivor Poyraz elenecek mi?

Survivor Poyraz kimdir, elenecek mi Survivor Poyraz kaç yaşında

Survivor Poyraz elenecek mi? sorusunun cevabı merak ediliyor. Survivor Poyraz'ın sağlık durumu ile ilgili geçtiğimiz günlerde ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı açıklama yaptı. Peki Survivor Poyraz kimdir, sağlık durumu nasıl?

Haberin Devamı

SURVIVOR POYRAZ'IN DURUMU NASIL?

Poyraz'ın sağlık durumu ile ilgili Acun Ilıcalı " Pozitif görmüyorum ama negatif de demek istemiyorum." dedi. Poyraz'ın raporları Metin Kuş'tan bekleniyor.

SURVİVOR POYRAZ KİMDİR?

Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihiden İzmir'de dünyaya geldi. Bodrum’da büyüyen Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’ini yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşiyor. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde exchange (değişim) programı ile eğitim görüyor. 8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, 2 yıldır halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.