Cadde Survivor Seda Aktuğlu, Sahra'nın eşi İdris'in küfürlü mesajlarını ifşa etti!

Survivor Seda Aktuğlu, Sahra'nın eşi İdris'in küfürlü mesajlarını ifşa etti!

19.02.2024 - 10:07 | Son Güncellenme:

'Survivor All Star 2024'te eleme adaylarından biri olan Sahra Işık, sürpriz şekilde yarışmayı bırakmıştı Işık, yarışmadan ayrılma sebebini açıklarken, dost kazığı yediğini de iddia ederek Seda Aktuğlu'ya ateş püskürdü. Seda'nın eşini aradığını söyleyen Sahra'nın açıklaması sonrası Aktuğlu da İdris Aybirdi'nin mesajlarını ifşa etti

Survivor Seda Aktuğlu, Sahranın eşi İdrisin küfürlü mesajlarını ifşa etti

Tansiyonun hiç düşmediği Survivor All Star 2024'te bu defa iddialı yarışmacılardan biri olan Sahra Işık'ın yarışmayı terk etmesi gündem olmuştu. Eleme gecesinde Murat Ceylan, "Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak arkadaşlar Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti" diyerek Sahra'nın gidişini duyurmuştu.

Haberin Devamı

Veda etmeden önce Sahra, Nagihan ile gerilim yaşamıştı. Nagihan ile ilgili kavgasının detayları aktaran Sahra Işık şu ifadeleri kullandı:

Hayatım boyunca yalan konuşmadım, kimsenin özel hayatına girmedim. O kadar fazla şeyler yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum ki kafamı toparlayıp size doğru şekilde ifade etmek istiyorum bazı şeyleri.

"ASLA BÖYLE VEDA ETMEK İSTEMEZDİM"

"Ben o düelloya çıksaydım Pınar ya da bir başkası beni asla yenemezdi. Sakat bile olsam çok güzel yarışır oradan çıkardım. Acun ağabeyle ile konuşup ailevi olayları anlatıp yarışmaya bir anda veda ettim. Asla böyle veda etmek istemezdim."

Survivor Seda Aktuğlu, Sahranın eşi İdrisin küfürlü mesajlarını ifşa etti

EŞİYLE İLGİLİ İDDİALARA YANIT VERDİ

"Bir sürü şey yazılıyor. Çok merak ediyorsunuz İdris'le olan ilişkimi. Hep gözden uzak yaşadım evliliğimi. Benim boşanma davam vardı, sonrasında geri çekmiştim. İdris ile ayrı değilim. Duyduğum şeylerden sonra beynimden vuruldum. İdris'in psikolojisi bitmiş babam hastaneye kaldırılmış. Şu an her şeyi çok fazla açıklamıyorum size."

Haberin Devamı

SEDA AKTUĞLU'NA SESLENDİ

"Seda'ya gelince adını dahi anmak istemiyorum. Sana iyilikten başka ne yaptım ben. Sen dışarı çıkıyorsun. Hadi İdris'i aradın birçok şey söyledin. Sen annemi babama nasıl ithamlarda bulunuyorsun? İdris'in ailesini nasıl arayabilirsin sen? Seda Aktuğlu beni öyle yerlerden vurdu ki... İdris Dominik'te yanımda."

Sert ifadeler kullanan Sahra'nın açıklamaları sonrası Seda Aktuğlu İdris Aybirdi ile olan mesajları ifşa etti.

Survivor Seda Aktuğlu, Sahranın eşi İdrisin küfürlü mesajlarını ifşa etti

PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Seda, Sahra'nın eşi İdris'in küfür ve tehdit dolu mesajlarını Instagram hesabından ifşalayınca sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyayı sallayan küfürlü mesajlardan kısa süre sonra Altuğlu konu ile ilgili tüm paylaşımlarını silerek olayı "sineye çektiğini" açıkladı.

Survivor Seda Aktuğlu, Sahranın eşi İdrisin küfürlü mesajlarını ifşa etti


Seda Aktuğlu açıklamasında herkesi çok sevdiğini söyleyerek "Bu konuyu kapatıyorum" dedi ve Acun Ilıcalı'nın ekibi tarafından arandığını da söyledi.

Survivor Seda Aktuğlu, Sahranın eşi İdrisin küfürlü mesajlarını ifşa etti