Cadde Survivor Seda aslen nereli kaç yaşında? Survivor Seda Ocak kimdir aslen nereli? Sema'nın kardeşi mi?

Survivor Seda aslen nereli kaç yaşında? Survivor Seda Ocak kimdir aslen nereli? Sema'nın kardeşi mi?

17.01.2022 - 20:15 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star yarışmasında gönüllüler takımında yarışan Seda Aydemir, 2019 sezonunda da yer alan isimlerdendi. İkiz kardeşi Sema ile 2022 sezonunda Survivor'da performans sergiliyor.

Survivor Seda aslen nereli kaç yaşında Survivor Seda Ocak kimdir aslen nereli Semanın kardeşi mi

Seda Ocak, eski milli atlettir ve Sema Aydemir'in de ikiz kardeşidir. Ocak, Survivor 2022 yarışmasında gönüllüler takında yer alan isimlerdendir. Survivor Seda, Bursa'da doğdu. Ninja Warrior Türkiye'de de yarışan isim, 2019 sezonunda da Survivor'da yer aldı. İşte, Survivor Seda hayatı...

Haberin Devamı

SURVİVOR SEDA OCAK KİMDİR?

17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Seda Ocak Üniversite eğitimini Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümünden mezun olarak tamamladı. 100 mt engelli koşucu olarak uzun yıllar spor dünyasında yer aldı. Seda Ocak, çocuk sahibi olduktan sonra profesyonel sporu bırakmış ve atletizm Antrenörü olarak spor dünyasındaki yerini sürdürmeye karar vermiştir.

2014 senesinde yine TV8 ekranlarında yayınlanmış olan Ninja Warrior Türkiye isimli yarışma programına da katılmıştır. Ancak yarışmada ilk turda elenmiştir.
2019 yılında Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında da yer aldı.