Cadde Survivor Steven Salam kimdir? Wakanda Forever ne demek, nerede?

Survivor Steven Salam kimdir? Wakanda Forever ne demek, nerede?

02.03.2021 - 20:18 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam kimdir sorusu gündemde yoğun olarak bulunuyor. Survivor Gönüllüler takımında mücadele eden Steven Salam 2011 yılından bu yana Türkiye'de yaşıyor. Amatör olarak futbolda oynayan Steven Salam'ın Survivor'a katılmak istemesinin nedeni ise herkesi şaşırtıyor. İşte Steven Salam hakkında merak edilenler...

Survivor Steven Salam kimdir Wakanda Forever ne demek, nerede

Survivor 2021 Gönüllüler takımında mücadele eden isimlerden olan Steven Salam kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor'da Gönüllüler takımı için mücadele eden Steven Salam 2016 yılından bu yan Survivor'a katılmak istediğini söylüyor. Survivor'ı sevdiği için katılmak istediğini söyleyen Steven Salam aynı zamanda yaşadığı ülkenin şartlarının Survivor ile benzer olduğunu söyleyen Steven Salam yarışmada zorlanmayacağını ifade etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR STEVEN SALAM KİMDİR?

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen Salam 2011 yılında Türkiye’ye geldi. Lise ve üniversite öğrenimini Türkiye’de tamamlayan Salam geçtiğimiz sene Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden mezun oldu. Spor bilimleri fakültesinde futbol antrenörlüğü okuyan Salam amatör olarak futbol da oynadı. Geçen sezon şampiyon olarak 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselen İzmir Karayollarıspor’da futbol oynayan Salam Survivor’da da şampiyonluk istediğini söylüyor.

WAKANDA NEDİR? WAKANDA NEREDE?

Wakanda, Amerikan çizgi roman şirketi Marvel tarafıntan yaratılan hayali bir ülkedir. Çizgi romanda Doğu Afrika'da yer aldığı bilinen Wakanda, 2018 yapımı Kara Panter filminde gündeme gelmiştir.