Cadde Survivor Uğurtan Dora şimdi ne yapıyor?

Survivor Uğurtan Dora şimdi ne yapıyor?

14.10.2022 - 10:31 | Son Güncellenme:

Milliyet YouTube kanalında yayınlanan 'Şimdi Ne Yapıyor?', fenomen yapımların çok konuşulan isimlerine, yarışma dönemi ve sonrasını soruyor. Programın yeni bölüm konuğu, 'Survivor 2021'i altıncı olarak tamamlayan, parkurlardaki hırslı yapısı ve şampiyonluk kupasını kaldıran İsmail Balaban'la yaşadığı tartışmalarla dikkat çeken Uğurtan Dora oldu.

Survivor Uğurtan Dora şimdi ne yapıyor

Milliyet.com.tr
Uğurtan Dora'nın adını geniş kitlelere duyurduğu Survivor yarışmasından sonra hayatı nasıl değişti? Survivor'daki hareketlerinden hiç pişmanlık duydu mu? Günlük yaşantısında da aynı kişi mi? Gönlündeki Survivor şampiyonu kimdi? All Star'a damga vuran Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğunu nasıl değerlendiriyor? İşte cevaplar...

Survivor Uğurtan Dora şimdi ne yapıyor

Haberin Devamı

"YARIŞMADAN SONRA EVLENDİM"

Survivor'dan geleli yaklaşık 1.5 yıl oldu. Tanındıktan sonra insanın biraz çevresi genişliyor. Hala aynoı yerdeyim, hala aynı işleri yapıyorum. Dışarı çıkınca tanınmışlığın verdiği ufak bir ego okşaması oluyor. Daha önce de keyifliydim, bundan sonra da keyifli olmaya devam edeceğim. Cevhere ile dört yıllık ilişkim vardı, yarışmadan sonra evlendim. Bağıra bağıra bütün Türkiye'ye haykırdıktan sonra halkın da genel isteği 'Artık evlenin' şeklinde oldu. Küba'da tatlı bir nikah yaptık, henüz daha düğün yapmadık. Hayatımdaki en büyük değişiklik evlilik oldu.

Survivor Uğurtan Dora şimdi ne yapıyor

"SURVİVOR EK BİR GELİR KAPISI OLUYOR"

Survivor'a giden insanların iki amacı oluyor. Hayat tarzım, yaptığım aktiviteler ve iletişim kabiliyetlerim, beni Survivor'da yarışmaya iten en büyük faktörlerdi. Diğer kesimin amacı ise yarışmaya katılmaktan sonraki getirisinin farkında olmaları. Ünlü oluyorsunuz, farklı mecralarda kendinizi gösterebiliryorsunuz, ek bir gelir kapısı oluyor. Ben deneyimlemek isteyen kısımdaydım. İlk hafta da elensem, altıncı ayda da elensem bildiğimi okuyacağım diye gitmiştim.

DORA'NIN YENİ İŞİ

Survivor'ın esterdiği rüzgarı arkama alıp da bir iş yapmadım. Bununla alakalı bir girişimim de olmadı. Ara ara oyunculuk teklifleri oluyor, reklam teklifleri de geldi. Benim için her zaman sağlam adım atmak önemlidir. Bazı şartları hep mantığımdan geçirdiğim için sürecek bir işi yapmak daha doğru geldi. Şu anda öncü, yenilikçi, Türkiye'de hiç denenmemiş bir turizm işine başladık. İnşallah bundan sonra o sektörde ilerleyeceğim.

Survivor Uğurtan Dora şimdi ne yapıyor

"KAMERA KARŞISINDA OYNAMADIM"

Survivor'da bazı çıkışlarımın altında yatan neden hep aynıdır; eleştirmek ve gördüğüm yanlışı söylemek. Bugün çoğumuzun sorunu kendi içimizde eleştirdiğimiz konuları dile getirememek. Yaptığım yanlış bir hareket olduğunu hiç düşünmedim. O çıkışların hepsinin bir nedeni vardı. Yanlışlara karşı susmayan bir adamım. Kamera karşısında oynamadığım için orada aynı tepkileri verdim. Gayet memnun bir şekilde ayrıldım.

Survivor Uğurtan Dora şimdi ne yapıyor

"GÖNLÜMDE YATAN ŞAMPİYON FARKLIYDI"

All Star'ın başında 'Nisa şampiyon olacak' dense kimse inanmazdı. Survivor'da son dörde kalmak bir başardır. O saatten sonra farklı parametreler devreye giriyor. Tabii ki şaşırdım ama 'Nisa şampiyon olmamalıydı' diyen kesimden değilim. Ama benim gönlümde yatan aslan farklıydı. Bizim Ayşe'miz (Yüksel) gitmişti. Onun şampiyon olmasını istedim. Gerçekten yaşına rağmen hem olgunluğu, hem benim kriterlerime göre Survivor çerçevesine çok güzel oturması, hem de başarıları... Bence bir şampiyonun taşıması gereken özelliklerdendi. Nisa şampiyon oldu, 'Yeni nesile hitap etti' diyorlar. Bu zaten noter huzurunda açıklanmış bir yarışma, Türkiye'nin takdiri. Kimse bunu 'Hileyle yaptı' diyemez. Nisa'yı tebrik ediyoruz.

Survivor Uğurtan Dora şimdi ne yapıyor