Cadde Survivor Yağmur Banda kimdir kaç yaşında? Yağmur Banda aslen nereli?

Survivor Yağmur Banda kimdir kaç yaşında? Yağmur Banda aslen nereli?

02.02.2022 - 14:13 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan isimlerden olan Yağmur Banda kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Parkurda gösterdiği performanslar ile adından söz ettiren Yağmur Banda hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Survivor Yağmur Banda kimdir?

Survivor Yağmur Banda kimdir kaç yaşında Yağmur Banda aslen nereli

Survivor'da Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan ve başarılı bir performans portaya koyan Yağmur Banda hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Survivor Yağmur Banda kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Haberin Devamı

SURVİVOR YAĞMUR BANDA KİMDİR?

Survivor 2022 All Star’da yarışacak olan Yağmur Banda, 1998 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen sporda deneyimli ve başarılıdır. İzmir Büyükşehir Belediyesi Taekwondo takımında yer almaktadır. Yağmur Banda'nın en büyük başarısı 2012 yılında 55 kiloda kazandığı Taekwondo Türkiye şampiyonluğudur.

Taekwondo'nun dışında birçok spor dalıyla uğraşan yarışmacı özellikle yüzme sporunda beceri sahibidir. 2006 yılıda Taekwondoya başlayan Yağmur Banda 11 yıldır bu spor ile uğraşmaktadır.

SURVİVOR YAĞMUR BANDA INSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

Survivor 2022’de Gönüllüler takımında yer alan Yağmur Banda, Instagram’da “yagmurbanda” kullanıcı adıyla yer alıyor. Ve şu an 131 bin takipçisi bulunuyor.