Cadde Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı: Ogeday'ın kuracağı takımdan bu kadar olur

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı: Ogeday'ın kuracağı takımdan bu kadar olur

14.06.2022 - 08:45 | Son Güncellenme:

TV8'in sevilen programı Survivor 2022 All Star'da sona doğru, takımlar üst üste dokunulmazlık oyunlarına çıkıyor. Yarışmanın, dün akşam yayınlanan 133'üncü bölümünde, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı da belli oldu.

Survivorda haftanın ikinci eleme adayı: Ogedayın kuracağı takımdan bu kadar olur

Çekimleri Dominik'te gerçekleşen ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor, bu yıl 'All Star' formatıyla ekranlara geliyor. Survivor 2022 yarışmasında sona doğru, takımlar üst üste dokunulmazlık oyunlarına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta adaya veda eden kırmızı takımda bulunan Anıl olmuştu.

Haberin Devamı

Geri sayımın başladığı Survivor'da ödüllü dokunulmazlık oyununda heyecan seviyesi yükselirken kıran kırana yarışma gerçekleşti. Oyun öncesinde kazanan takımın dokunulmazlık ile beraber akşam yemeği yiyeceği açıklandı. Oyunun ilk etabında yarışmacılar kazanmak için elinden gelen mücadeleyi verdi. Arka arkaya aldıkları sayılar ile farkı atana ünlüler turun sonunda Adem'in sayısı ile 8-6 galip geldi.

ÜNLÜLER TAKIMI DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI

İkinci etapta da Batuhan'ın sayısı ile önde başlayan ünlüler yakaladıkları avantajı bu kez kullanamadı. Atakan'ın sayısı ile gönüllüler 6-8'lik skorla ikinci turun kazananı oldu. Eşitlik sağlanmasından dolayı oyun bu kez en iyiler mücadelesine kaldı. Son etapta Ayşe'nin sayısı ile ünlüler takımı 3-0 dokunulmazlığı kazandı. Dokunulmazlık sembolü final sayısını alarak 5/6 yapan Ayşe'ye verildi.

Survivorda haftanın ikinci eleme adayı: Ogedayın kuracağı takımdan bu kadar olur

Haberin Devamı

BİL BAKALIM OYUNUNU KAZANAN TAKIM

Heyecan dolu gecede yarışmacılar stres atıp eğlendikleri bil bakalım oyununda karşılaştı. Oyun öncesi bil bakalım oyununu kazanan takımın soğuk kahve ödülünü alacağı açıklandı.  Komik diyalogların ortaya çıktığı gecede yarışmacılar Murat Ceylan'ın sorduğu sorulara yakın tahminleri vermeye çalıştı. Oyunun sonunda bir kez daha kazanan ünlüler takımı oldu.

Survivorda haftanın ikinci eleme adayı: Ogedayın kuracağı takımdan bu kadar olur

ATAKAN'IN İSMİ YAZILDI

Gönüllüler takımı, eleme adayını belirlemek üzere konseyde oylama yaptı. Pazar akşamı gerçekleşen oylamada Nisa birinci eleme adayı seçilmişti. Oylama öncesi Acun Ilıcalı Berkan'ın performans birincisi seçilerek dokunulmaz olduğunu söyledi. Geriye kalan iki yarışmacı Ogeday ve Atakan için yapılan oylama sonucu daha fazla ismi yazılan Atakan oldu. Böylece Avatar Atakan Survivor'da ikinci eleme adayı seçildi.

Survivorda haftanın ikinci eleme adayı: Ogedayın kuracağı takımdan bu kadar olur

"BİRİMİZİN ÇIKACAĞI BELLİYDİ"

Potaya giren Atakan şunları söyledi: 

Zaten çok fazla seçeneğimiz yoktu. İki kişi arasında kaldık; Ogeday ve ben. Birimizin çıkacağı belliydi. Ve bence bir kişi daha çıkacak. Ogeday'ın kuracağı takımdan da bu kadar olur demek istiyorum. İki dokunulmazlığı kaybettik, bil bakalımı kaybettik. Bu işin esprisi. Kazanırken de iyi bir takımız, kaybederken de iyi bir takımız. Bence kaybedişlerimiz de zaferlerimiz kadar görkemli. En iyilerde kaybettik, sonuna kadar savaştık...Burada kalmayı çok istiyorum. Şampiyon gibi geldim şampiyona yakışır şekilde yarışmaya çalışıyorum. Kaybettiğimiz dokunulmazlıkların bedelini ödüyoruz. Geçen hafta karşı takıma yaşattığımızı şuan biz yaşıyoruz. Önümüzde bir oyun var o oyunu da kazanacağımıza inanıyorum.

SURVİVOR YENİ KAPTANLAR VE TAKIMLAR

Bireysel mücadelelere sayılı zaman kala ise yarışmacılar, parkurlarda fırtınalar estiriyor. Survivor All Star yarışmasında haftanın kaptanlık yarışını erkeklerde Ogeday, kadınlarda da Nagihan kazandı. Yeni takımlar:

Ogeday (mavi takım kaptanı)

Atakan

Haberin Devamı

Berkan

Nisa

Nagihan (kırmızı takım kaptanı)

Adem

Ayşe

Batuhan

Hikmet

KAVGA SONRASI AYNI TAKIMDA YARIŞTILAR!

Acun Ilıcalı, önceki ada konseyinde Nagihan ile Hikmet arasında yaşanan tartışma sonrası yeni haftada aynı takımda yer almaları konusunda ikiliye söz hakkı verdi. İstemediğin ot burnunun dibinde biter diyen Nagihan, ''Ne olduğunu ben de anlamadım, karşı takım da anlamadı. Sonrasında Hikmet bizim kucağımızda yer buldu. Ben Hikmet'le aynı takımdayken çok güzel mücadeleler veriyorduk. Gelene hoş geldin derim, niye geldin demem. Şimdilik bir sıkıntı yok, kazanmaya odaklıyız. Kişisel sorular ayrı, parkurdaki mücadeleler apayrı'' dedi.

Konu hakkında Hikmet ise ''Burada herkes birbirini sevmek zorunda değil, saygı göstermek zorunda. Sezon başından beri şunu söylüyorum, nerede olursam orada mücadele veririm. Arkadaşlarımla beraber benche çıktığımda elimden geldiğince çaba göstermeye çalışıyorum" sözlerini kullandı.

Survivorda haftanın ikinci eleme adayı: Ogedayın kuracağı takımdan bu kadar olur

"HİKMET ÖCÜ DEĞİL"

İlk kez Hikmet ile aynı takımda yer alan Adem, "Yani hayatta istemediğimiz birçok şey zaten başımıza geldi, bu yaşımıza kadar. Sonuçta Hikmet öcü değil, gelip bizi burada huzursuz edecek bir insan da değil. Bence karşı takımda daha tehlikeli bir insan. Çünkü bir takım sporcusu, karşıdaki insanı düşürmek için ona psikolojik baskı yapabilir. Geldikten sonra takımda herhangi bir huzursuzluk olmadı, oyunda da gayet bize faydalı olmaya çalıştı. Bizim kapımız açık. Benim Hikmet'e karşı çok büyük bir nefretim yok, sadece oyunlarda karakter olarak uyuşamadığımız noktalar var" dedi.