Cadde Tanem Sivar: Acun Ilıcalı'nın hakkını asla ödeyemem!

Tanem Sivar: Acun Ilıcalı'nın hakkını asla ödeyemem!

03.06.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Televizyon kariyerine Acun Ilıcalı'nın yanında başlayan sunucu Tanem Sivar, geçtiğimiz gün bir besin takviyesi markası için sunuculuk yaptı. Etkinlik sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen Tanem Sivar, ünlü televizyoncu hakkında övgü dolu açıklamalarda bulunarak, "Bana çok sahip çıktı, çok şey öğretti" dedi.

Tanem Sivar: Acun Ilıcalının hakkını asla ödeyemem

İlk kez 'Acun Firarda' programıyla kamera karşısına çıkan Tanem Sivar, 25'nci yılını kutlayan bir besin takviyesi markası için sunuculuk yaptı. Etkinlik sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tanem Sivar, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekti.

Haberin Devamı

Fit bir görüntüye sahip olan 43 yaşındaki sunucu, bunun sırrının sorulması üzerine şu cevabı verdi:

Çok hareketli bir insanım. Hiç arabam olmadı. Bodrum’a taşındım, yine arabam yok. Gideceğim her yere yürüyorum. İki tane çocuğum var. Onların peşinde koşuyorum. Kötü beslenmemeye çalışıyorum. Yoga, pilates yapıyorum.

Tanem Sivar: Acun Ilıcalının hakkını asla ödeyemem

"AYDA ALTI KEZ UÇAĞA BİNİYORUM"

Pandemi sonrası Bodrum’a yerleşen Taner Sivar, şehir hayatından uzak yaşamanın kendisine ve çocuklarına iyi geldiğini söyledi. İş nedeniyle ayda en az üç kez İstanbul’a geldiğini ifade eden Sivar, Uçmaktan nefret ediyorum ama ayda altı kez uçağa biniyorum. 'Acun Firarda'da kaderim buydu. Hayatım hep uçaklarda geçiyor" dedi.

Tanem Sivar: Acun Ilıcalının hakkını asla ödeyemem

"ÇOCUKLARIM İÇİN BODRUM'A YERLEŞTİM"

"Çocuklarıma güzel bir çocukluk hediye edebilmek için Bodrum’a yerleştim" diyen ünlü isim, "Türkiye’de istediğin kadar maddi olarak varlıklı ol İstanbul’da artık çocuklarına bir çocukluk hediye edemiyorsun. Okuldan çıkıyorlar keçilerin yanında, ineklerin, atların yanından yürüyorlar. Temiz havada toprakla, esnafla iç içe yaşıyorlar" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Tanem Sivar: Acun Ilıcalının hakkını asla ödeyemem

Sivar, "İstanbul’a aşığım ama çok özlüyorum. Ayda birkaç defa gelerek giyinip süslenip, arkadaşlarımı görüp, paramı kazanıp dönüyorum" ifadelerini kullandı.

Tanem Sivar: Acun Ilıcalının hakkını asla ödeyemem

"ACUN BANA SAHİP ÇIKTI"

Acun ılıcalı’nın hayatında önemli bir yeri olduğunu ifade eden Tanem Sivar, şunları söyledi:

Acun sağ olsun, hakkını asla ödeyemem. Benim için ikinci bir üniversite oldu. Bana televizyonculuk aşkını öğretti. Üniversiteyi bitirmiş, genç bir kız olarak ailem beni Acun’a teslim etti. Acun bana çok sahip çıktı, çok şey öğretti.

Tanem Sivar: Acun Ilıcalının hakkını asla ödeyemem

2005 YILINDA ILICALI İLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

1980 yılında Amerika'da dünyaya gelen Tanem Sivar, San Diego State Üniversitesi'nin Televizyon-Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra Türkiye'ye gelen Sivar, 2005 yılında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'yla çalışmaya başladı. İlk kez 'Acun Firar'da programıyla kamera karşısına geçen güzel sunucu çok sayıda başarılı işe imza attı.

Edhem Dirvana ile mutlu bir evliliği olan Tanem Sivar'ın Süleyman ve Kemal adından iki oğlu var.