Cadde Tansu Dayan, Ezgi Mola'nın kıyafetini tiye aldı!

Tansu Dayan, Ezgi Mola'nın kıyafetini tiye aldı!

10.10.2022 - 17:37 | Son Güncellenme:

Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. Sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, oyuncu Ezgi Mola'nın festivalde giydiği elbisesini, yaptığı paylaşımla tiye aldı. Gündem olan paylaşımın ardından başarılı oyuncu Ezgi Mola, Tansu Dayan'a cevap vermeyi ihmal etmedi.

Tansu Dayan, Ezgi Molanın kıyafetini tiye aldı

Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, geçtiğimiz yıl, eski sevgilisi Umut Evirgen'in yönettiği ve kendisinin de başrolünde yer aldığı 'Kimya' filmi için Warsaw Film Festivali'nde katıldı. Festivalde giydiği ekru renkteki iddialı crop top ve deri ceketi ile sosyal medyada gündem olan Melisa Şenolsun'un paylaştığı festival pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı. 

Haberin Devamı

TANSU YİNE YAPTI YAPACAĞINI

Müge Anlı videolarıyla adını duyuran ve zaman zaman ünlü oyuncuları da taklit eden sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, bu defa Melisa Şenolsun'u tiye aldı. Tansu Dayan'ın paylaşımına; "N95 maskesi ile daha iyi olurdu", "Allah da seni güldürsün", "O kadar güldüm ki. Melisa Neolsun", "Nedir bu ünlülerin senden çektiği?" gibi yorumlar geldi.

Tansu Dayan, Ezgi Molanın kıyafetini tiye aldı

DİLAN'I DA TAKLİT ETMİŞTİ 

Öte yandan Dayan, daha önce de oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in katıldığı film festivalinde yabancı basına verdiği röportajı taklit etmişti. İngilizce konuşmasıyla sosyal medyada gündem olan Deniz'i ünlü fenomen tiye almıştı.

Tansu Dayan, Ezgi Molanın kıyafetini tiye aldı

EZGİ MOLA BOY GÖSTERDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin kapanış ve ödül töreninde Ezgi Mola da boy gösterdi. Festivalde, Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması jürileri arasında bulunan Mola, "Biz şahane 12 tane film izledik. Bugün son değerlendirmelerimizi yaptık. Birlikte 12 şahane yönetmenin 12 kısa filmini izledik. İçimiz umut doldu. Çünkü başka kısa filmlerini ve uzun metrajlı filmlerini izlemek için sabırsızlanıyoruz. Umarım seyircilerimiz de izleyince bizlerle aynı fikirde olacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

KIYAFETİ DİKKAT ÇEKTİ 

Ezgi Mola'nın kıyafeti, sosyal medyaya damga vurdu. Ezgi Mola festivalden karelerini 6.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından siyah kalp emojisiyle yayınladı. Mola'nın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Tansu Dayan, Ezgi Molanın kıyafetini tiye aldı

BÖYLE TİYE ALDI!

Müge Anlı taklitleriyle adını duyuran sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, Ezgi Mola'nın Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde giydiği kıyafeti ti'ye aldı. Siyah elektrik bandıyla ile Ezgi Mola'nın elbisesinin benzerini yapan Tansu Dayan, ünlü oyuncuyla kendi karesini yan yana koyup Instagram hesabından paylaştı.

Tansu Dayan, Ezgi Molanın kıyafetini tiye aldı

"ÇIKARIRKEN YARDIMCI OLURUM"

Dayan'ın ''Burada iyi SOS oynanır'' notuyla yayınladığı kareye Ezgi Mola ise sessiz kalmadı. Genç fenomenin bu paylaşımına Mola, ''Tansu’cum çabana sağlık, çıkarırken yardımcı olurum ihtiyacın olursa'' yorumunda bulundu.